Оля Полякова показала свою патріотичну ялинку в заміській віллі на березі Дніпра: жити красиво не заборониш

В цьому році українська співачка Оля Полякова вирішила прикрасити свою новорічну ялинку в патріотичному стилі. Результат дивіться далі в матеріалі.

Цього року новорічні свята багато українців взагалі святкувати не планують. Адже через війну, яку росія розв’язала на нашій землі, мільйони людей лишилися домівок та свої близьких. Також не всі планують наряджати ялинку, чи прикрашати будинок, адже цього року дійсно всім українцям не до свят.

Втім, незважаючи на все погане, в будинках більшості українців все ж стоятиме ялинка. Зокрема, українська співачка Оля Полякова поставила величезну ялинку у своєму заміському будинку і прикрасила її в патріотичному стилі.

У своєму Інстаграм-блозі співачка показала, як прикрашає будинок до свят. Цікаво, що для цього артистка навіть викликала флористів, які допомогли їй красиво нарядити ялинку та будинок.

Оля Полякова показала свою патріотичну ялинку в заміській віллі на березі Дніпра

Так, в цьому році Полякова прикрасила ялинку жовтими та блакитними кульками. Вийшло не лише стильно, а й патріотично.

Разом зі співачкою ялинку прикрашали її доньки: 17-річна Маша та 11-річна Аліса. Дівчата навчаються за кордоном, але на новорічні свята вони приїхали в Україну.

Цікаво, що ялинку Оля поставила на у самому будинку, а у його прибудові. Ще 2 роки назад Оля хизувалася цією прибудовою. Співачка побудувала додаткову кімнату з панорамними вікнами, каміном та великим обіднім столом спеціально, щоб там зустрічати гостей.

Домик для отдыха Оли Поляковой
Як виглядає будинок Олі Полякової

Нагадаємо, Оля Полякова з чоловіком живе у розкішному двоповерховому будинку у передмістя Києва. Дім розташований посеред лісів та на березі Дніпра.

Дом Оли Поляковой
Як виглядає будинок Олі Полякової

Цікаво, що на території особняка знаходиться ферма, де Полякова вирощує кіз, парники, в яких співачка вирощує овочі, а також погреби, де Полякова варить і витримує сири.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?