Не шик, а пшик: донька Ані Лорак з’явилася на популярному телешоу в “колготах зечки” (ФОТО)

Опально відома співачка вміє дивувати публіку. Втім, Ані Лорак рідко вдається здивувати людей у хорошому сенсі цього слова. Цього разу мова йде про недоречне вбрання, яке вона обрала для своєї доньки

Деякий час тому донька скандально відомої співачки з України Ані Лорак взяла участь у російському телепроєкті “Модний вирок”. Софія Налчаджиоглу з’явилась на шоу у доволі дивному вбранні. Користувачі мережі миттєво розкритикували зіркову маму за вибір одягу для дитини. Вся річ у тім, що колготки доньки Ані Лорак імітували татуювання на ногах. Втім, це були не просто випадкові малюнки, а тюремна символіка.

Ані Лорак зі своєю донькою Софією Налчаджиоглу на російському телепроєкті
Ані Лорак зі своєю донькою Софією Налчаджиоглу на російському телепроєкті

Донька Ані Лорак у колготах зечки

На момент знімання телепроєкту дівчинці виповнилось 10 років. Проте, такий вибір одягу дивував навіть за тої умови, якби Софія Налчаджиоглу була повнолітня, адже добровільно “маркувати” себе тюремною символікою – доволі неоднозначне рішення. Відповідні фотографії на особистій сторінці в Інстаграмі опублікував товариш Ані Лорак Філіп Кіркоров.

Спільне фото зі знімання популярного російського телепроєкту про моду
Спільне фото зі знімання популярного російського телепроєкту про моду

Загальний образ Софії Налчаджиоглу був зібраний з одягу яскравого зеленого відтінку. “Пухнаста” кофтинка з чорними написами, спідниця в клітинку та масивні кросівки ідеально пасували одне до одного. Проте, всю картину зіпсували горезвісні колготки. Деякий час тому такий елемент гардероба користувався широкою популярністю. Ба більш, серед молоді й дійсно було модно імітувати татуювання на тілі. Втім, мова не йде про 10-річну дівчинку, яка носить на собі тюремні позначки. Такі колготки випускає бренд Vetements, а коштують вони близько 200 євро, що в гривнях складає майже 8 тисяч.

Образ доньки Ані Лорак на популярному російському телешоу
Образ доньки Ані Лорак на популярному російському телешоу

У коментарях до допису російського співака Філіпа Кіркорова публіка очікувано неприємно здивувалась та обурилась вибором одягу для 10-річної дитини. Підписники так званого російського попкороля зазначили, що світ явно котиться у прірву, якщо батьки обирають для своїх дітей подібне вбрання. Ба більш, авдиторія співака висунула свою думку та навіть зазначила, що такі колготи не можна назвати ніяк по-іншому, аніж “колготки зечки”.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.