Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої, за якого вона вийшла заміж в 18: звати Олег і він старший на 15 років

Зараз телеведуча Катя Осадча одружена з шоуменом Юрієм Горбуовим. Однак він — не перший її законний чоловік. Заміж вперше зірка вийшла у 18 років.

В юності Катерина Осадча була професійною моделлю, знімалася для модного глянцю в Токіо, Німеччині, Англії, Франції. Через напружений знімальний графік вона здавала шкільні іспити екстерном, але розвивати кар’єру далі не хотіла. Телеведуча розповідала, що в цій професії все зав’язано на генетиці та природніх даних, на які не можна повпливати і це її завжди пригнічувало.

В 18 років Катя закінчила модельну кар’єру, повернулася в Україну і зустріла свого першого чоловіка, народного депутата Олега Поліщука. Не зважаючи на те, що Осадча молодша від нього на 15 років, вони одружилися і народили сина. Однак зберегти сім’ю у них не вийшло. Коли дитина трохи підросла, Катерина хотіла реалізуватися та мала багато амбіцій, а її чоловіку була потрібна домогосподарка.

ТОП-5 найкрасивіших і найрозкішніших весільних суконь зірок: Катя Осадча
Як виглядає чоловік Каті Осадчої, за якого вона вийшла заміж в 18

В результаті через розбіжності в поглядах на шлюб Поліщук і Осадча часто сварилися. Коли сину виповнилося 3 рочки, вони розлучилися. В одному з інтерв’ю Катя розповідала, що їм не вистачило мудрості знайти компроміс, хтось мав поступитися. Телеведуча розчарувалася в шлюбі і не планувала більше виходити заміж, але через декілька років вона покохала свого колегу Юрія Горбунова і в 2017 році пара одружилася.

Юрій Горбунов став другим коханням у житті Каті Осадчої
Юрій Горбунов став другим коханням у житті Каті Осадчої

Спочатку ведучий просто підвозив Катерину додому після зйомок “Голосу. Діти”, вони разом працювали на знімальному майданчику. Одного разу Осадча запросила його на чай. Так все і почалося. Зараз зіркове подружжя щасливе разом і виховує двох хлопчиків, старший Іван народився в 2017 році, а молодший Данило — в 2021. З колишнім чоловіком Катя Осадча залишилася в нормальних теплих стосунках.

Популярне

Схожі статті

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.

Сусіди стали в чергу за рецептом. Мої ходові паски з оригінальною начинкою: краще ніж панетоне і крафін

Пасочки з шоколадною начинкою неабияк потішать домашніх та гостей. Адже ніхто не сподівається, що в середині Великодньої випічки побачить ще й щось дуже несподіване та смачне.