Ким були зірки на новорічних ранках у дитинстві: Остапчук, Потап, Осадча, Матвієнко мріяли про інших героїв

Були часи, коли на новорічних ранках хлопчиків виряджали в Зайчиків й Арлекінів, а дівчаток – в Лисичок і Сніжинок. Батькам і вихователькам у дитсадочках було байдуже, на яких казкових героїв мріяли перетворитися самі діти. Ким же були в дитинстві наші зірки?

Володимир Остапчук – Зайчик

Володимир Остапчук у ролі Зайчика

Побачивши серйозний вираз обличчя Остапчука-Зайчика в дитинстві, ні за що не повіриш, що він виросте і стане справжнім веселуном і телеведучим. Напевно, Вові не сподобався його білий комбінезон і вушка на голові, то й не посміхається. Цікаво, а ким уявляв себе шоумен тоді, і кого хотів зобразити на новорічному святі?

Потап – Арлекін

Майбутній репер встиг за час дитинства приміряти костюми різних героїв, оскільки його мама на той час працювала в дитсадочку й просувала сина на найкращі ролі. От одного разу хлопчика й вирядили в костюм прийдешнього року. Частенько Олексій Потапенко був Арлекіном в гострому ковпаку.

Потам пережив конфуз на новорічному ранку

А одного разу артист оконфузився. Під час виконання запального танку під ялинкою у нього тріснули штанці і на пікантному місці виявилася дірка. Та попри сміх, Льоша довів номер до кінця. Відтоді втямив, що хоче бути комедійним артистом.

Катя Осадча – Лисичка

Катя Осадча перевтілилася в Лисичку

Щороку новий образ приміряла на себе і майбутня модель й телеведуча. Одного разу Катрусі довелося перевтілитися в хитру Лисичку-сестричку. Схоже, Осадча гарно впоралася з поставленим завданням, за що їй дозволили сфотографуватися з Дідом Морозом.

Тоня Матвієнко – Сніжинка

Тоня Матвієнко стала Сніжинкою

Маленька Тоня була горда з того, що їй пошили костюм Сніжинки. Старший брат відмовився від маскараду, а сестричка залюбки вирядилася в карнавальний костюм і сфотографувалася на пам’ять. У білій сукенці із дощиком на голові дівчинка виглядала чарівно. От тільки на фото трішки насупилася. Напевно, Тоню відвернули від більш приємного заняття – танців.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.