Міша Крупін показав найбіднішого кума Володимира Зеленського: у простенькій футболці та з сивою бородою

У мережі з'явились рідкісні кадри людини, яка займає не останнє місце в житті шостого і чинного президента України Володимира Зеленського. Крупін показав кума відомого діяча

Відомий український співак родом із Харкова Михайло Крупін має відмінне почуття гумору. Так, знаменитість найбільше відомий не лише своїм вмінням влучно “підколоти”, а й музичною діяльністю. Крупін є фронтменом популярного українського гурту “Корупція”. Нещодавно на особистій сторінці знаменитого реп-виконавця з’явилась фотографія, яку він кумедно підписав. На кадрі зірка позував з Олександром Пікаловим.

Кум Володимира Зеленського

Про особисте життя чинного президента України відомо чимало, адже до обрання діяча на державну посаду він займався творчою діяльністю. Як усім відомо, у світі шоубізнесу секретів немає, тому й родинні зв’язки Володимира Зеленського подавались ледве не на блюдечку. Отож, ні для кого не секрет, що кумом українського діяча є його давній товариш і ексколега Олександр Пікалов. Про це знає і український музикант Михайло Крупін. До слова, зірка не зміг втратити можливість пожартувати з цього приводу.

Михайло Крупін показав кума Володимира Зеленського
Михайло Крупін показав кума Володимира Зеленського

На особистій сторінці знаменитості з’явилась спільна фотографія з актором “Кварталу 95” Олександром Пікаловим. На кадрі гуморист позує, обіймаючи за плече свого товариша Крупіна. У цей час на голові кварталівця чорна кепка з масивними окулярами, а одягнений він у звичайну футболку такого ж кольору. Попри те, що борода знаменитості сива, це ніяк не псує загального зовнішнього вигляду Пікалова.

Поруч із ним Михайло Крупін застиг у загадковій усмішці, ніби саме у цей момент у своїй голові співак вже проговорив те, як пізніше підпише цей кадр. Фронтмен гурту “Корупція” одягнений у зелене худі.

Нова фотографія Михайла Крупіна та Олександра Пікалова
Нова фотографія Михайла Крупіна та Олександра Пікалова

В описі до опублікованого кадру музикант залишив кумедний підпис, який повідомляє підписників його особистого блогу про те, що зараз на своїх телефонах вони бачать безпосередньо Крупіна і найбіднішого кума Володимира Зеленського.

Нагадаємо, що чинний президент України знайомий з Олександром Пікаловим більшу частину життя. Товариші вперше зустрілись ще за шкільних часів, а їхня дружба лише міцнішала після початку спільної кар’єри.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.