Родина Каменських і Потапа чекає на поповнення: співачка показала округлий живіт в комбінезоні для вагітних

Настя Каменських з'явилася на публіці в комбінезоні для вагітних та з округлим животом. Прихильники впевнені, що Потап та Настя зовсім скоро стануть батьками.

Відомій українській співачці Насті Каменських вагітність приписують регулярно. Сама артистка жартує, що якби вона дійсно кожен раз була вагітною, коли про це писали в пресі, то вже була б мамою 10-х дітей.

Однак на цей раз чутки можуть виявитись правдою. Прихильники співачки почали поговорювати про її можливу вагітність, коли Настя повернулася в Україну після довгого перебування за кордоном через війну. Каменських помітно погладшала і почала одягатись у вільний одяг, який повністю приховує особливості її фігури.

Родина Каменських і Потапа чекає на поповнення

Нещодавно співачка опублікувала в своєму Інстаграм-блозі фото, яке в черговий раз викликало бурю обговорень в Мережі. На знімку Настя позувала, сидячи у поїзді. Дівчина була одягнена у білу облягаючу футболку і у вільний джинсовий комбінезон. Було помітно, що під комбінезоном присутній невеликий округлий живіт.

Родина Каменських і Потапа чекає на поповнення

Користувачі Мережі тут же почали писати в коментарях про можливе положення співачки. Втім сама Настя не відреагувала на ці коментарі і ніяк не прокоментувала свою можливу вагітність.

Нагадаємо, Потап та Настя Каменських одружилися у 2019 році. Після весілля зіркове подружжя відверто говорили в інтерв’ю, що мріють стати батьками і вже над цим працюють. Йшли роки, а Потап та Настя так і не повідомляли про швидке поповнення в родині. Зараз зіркове подружжя уникають питань про дітей. Прихильники навіть почали підозрювати, що у пари є проблеми з зачаттям або виношуванням дитини.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.