Жовто-блакитні прикиди зірок: Орбакайте і Ніколаєв, Камалія і Захур, Поривай та інші у небесно-сонячному одязі

Пшенично-небесні відтінки українського прапора викликають захват у всіх куточках світу. В кольори нашого стягу частенько вбираються знаменитості не лише колективного Заходу, але й ворожого Сходу.

Христина Орбакайте

Через сміливі заяви мами Алли Пугачової і від’їзд сина Микити в Америку Христина останнім часом все частіше вигрібає цілі зливи критики. Ось і нарядний комплект Орбакайте в дуеті з Ніколаєвим викликав обурення в російських меломанів.

Від жовто-блакитних кольорів прихильники Орбакайте і Ніколаєва просто зшаленіли

Річ у тім, що співачка дозволила собі вийти на сцену шоу “Дуети” в жовтій сукні, тоді як її партнер Ігор Ніколаєв був у синьому піджаку. Пара виконала пісню опальної Примадонни “Осінній поцілунок”. І вбрання, і вибір репертуару імперськи налаштованим глядачам видалися скандальними. І хоча продюсер виправдовував співачку, мовляв, і одяг, і пісню для виступу обирала не Орбакайте, це не вдовольнило запальні крикливі голови.

Камалія

Співачка частенько виряджає чоловіка Захура і донечок-близняток у вишиванки. Тож ні в кого не викликало здивування, коли родина обрядилася у кольори українського прапора.

Камалія з чоловіком вбралися у жовто-блакитне

І хоча пісню було виконано пакистанською мовою, ніхто не засумнівався у патріотичних поглядах зірки. Благодійний концерт відбувся на батьківщині чоловіка Камалії – в Пакистані. Фестиваль у місті Карачі мав на меті зібрати кошти для допомоги жертвам повені.

Людмила Поривай

Як відомо, донька Наташа Корольова і зять жінки Тарзан гаряче підтримали політику путіна по знищенню українців. А мама Люся, на диво, виявилася патріоткою. І хоча нині мешкає у Маямі, вбралася на концерт українських виконавців у жовту сукню і синій шарфик.

Ірина Білик через це так розчулилася, що запросила подругу на сцену і дала мікрофон, щоб сказала кілька слів на підтримку рідної країни.

Коля Лукашенко

Коленька Лукашенко з однокласницею виділилися жовто-блакитним комплектом одягу

Навіть син зашквареного білоруського президента Лукашенка має світлину із вбранням у кольорах українського прапора. На свій випускний бал молодик прийшов в синьому костюмі. А поряд із ним постала однокласниця в яскраво-жовтій сукні. Можливо, саме через це татуся-політика в цей день поруч не виявилося?

Джозеф Байден

Джо Байден Зустрів Зеленського в жовто-блакитній краватці

Нещодавня зустріч українського президента з американським надзвичайно потішила публіку. Володимир Зеленський відступив від протоколу і з’явився перед першою людиною Америки в напіввійськовій формі. Натомість Байден зустрічав українця в жовто-блакитній краватці, що мовою дипломатії означає шалену підтримку.

 

Схожі статті

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.