Віктор Павлік з молодою дружиною Репяховою показали, як прикрасили оселю до Нового року: кущ замість ялинки

Молода дружина відомого українського співака Віктора Павліка опублікувала результати їхньої сімейної фотосесії. На кадрах видно, як зірки прикрасили місце, де зустрічатимуть Новий рік

Останнім часом інтерес публіки до молодої сім’ї відомого українського співака зростає. Так, за всіма подробицями родинних подій можна спостерігати на особистій сторінці Катерини Репяхової в соціальній мережі Інстаграм. У нещодавньому дописі молодої зірки з’явились фотографії з новорічної фотосесії Павліка, його сина та коханої. На кадрах шанувальники мали змогу побачити, як зіркова родина вирішила прикрасити місце, де буде зустрічати Новий рік.

Віктор Павлік зі своєю дружиною на новій фотосесії
Віктор Павлік зі своєю дружиною на новій фотосесії

В особистому блозі кохана відомого українського співака поділилась зі своїми шанувальниками новим дописом, у якому привітала кожного новенького на своїй сторінці, а також подякувала кожному, хто вже давно з нею. Зірка зазначила, що вона дуже любить свою авдиторію та жартома попросила не вірити всьому, що пише про них з Павліком жовта преса. Таким чином дівчина вкотре натякнула, що в її стосунках з українським артистом панує справжня ідилія.

Маленький син Катерини Репяхової
Маленький син Катерини Репяхової

У новому дописі Катерина Репяхова позначила місто, в якому відбулась фотосесія. Так, наразі зіркова родина перебуває у Трускавці. Оскільки до Нового року залишився день, то можна зробити висновки, що зустрічати 2023 рік Віктор Павлік з дружиною буде саме в гірському містечку на Заході України. Також можна припустити, що саме у цій затишній та світлій квартирі відбудуться сімейні посиденьки.

Катерина Репяхова зі своїм чоловіком Віктором Павліком та маленьким сином
Катерина Репяхова зі своїм чоловіком Віктором Павліком та маленьким сином

Так, на нових кадрах видно, як зіркова пара вирішила прикрасити свою тимчасову оселю для зустрічання Нового року. Квартира прикрашена скромно та просто, але зі смаком. Нагадаємо, що у пресі довго ходили чутки про те, що Віктор Павлік забезпечує свою колишню дружину грошима, втім варто зазначити, що ймовірна причина такого скромного прикрашання оселі не в фінансових складнощах. Схоже, що Павлік і Репяхова просто захотіли стильного та привабливого мінімалізму.

У коментарях до нового допису шанувальники зіркової пари висловили свою подяку та засипали молоду родину компліментами та побажаннями на Новий рік.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.