Софія Ротару і Василь Зінкевич розпочали співати в один рік: як зараз виглядають зірки 70-их років

Василь Зінкевич на 2 роки старший за Софію Ротару. Але датою початку їхньої творчої діяльності є 1968 рік. Відтоді ці дві надзвичайно талановиті людини не полишають сцени 55 років поспіль, постійно радуючи шанувальників новими хітами.

Василь Зінкевич

Співочий талант передався Васильку від татка, який був регентом у церковному хорі. Ще змалечку хлопчик облаштував сцену і виступав перед родичами. Після служби в армії Зінкевич поступив на навчання до художнього училища, де відразу ж взявся керувати танцювальним ансамблем «Смеричина». А заразом став навчатися співу. Отримавши диплом, Василь відразу ж став солістом у «Смерічці» при Чернівецькій філармонії.

Василь Зінкевич тоді і зараз

Репертуар, виконаний народним артистом України, незлічений. Співака можна побачити в багатьох музичних фільмах. Сини знаменитості Василь і Богдан в дитинстві захоплювалися хіп-хопом. Обрали собі творчі, але не музичні професії художника і режисера. Саме цим хлопчикам, яких татусь виховував самотужки, В’ячеслав Хурсенко присвятив пісню “Соколята”.

Кадр із фільму-концерту Червона рута

Софія Ротару

Майбутня зірка теж успадкувала дар від батька. Чоловік гарно співав, але не зміг стати артистом, а більшість його дітей втілили татову мрію в життя. Найвдаліше це вийшло у Софії. У стінах Чернівецького музчилища чорнявка познайомилася з Анатолієм Євдокименком, який грав на трубі в ансамблі, а Соня стала його солісткою. Після знімання у картині “Червона рута” вони з чоловіком створили ансамбль з такою ж назвою. Відтоді Євдокименко ставив усі концерти своєї мегапопулярної дружини. Після його смерті ця функція перейшла до сина артистки.

Софія Ротару тоді і зараз

У Софії Ротару є три сестри і двоє братів, які залишилися жити в рідних Маршинцях. Найстарша сестра Зінаїда осліпла в дитинстві, а Лідія і Ауріка пішли шляхом зіркової родички. Та згодом Лідія перейшла в ресторанний бізнес, а найменша Аурелія переїхала з Чернівців до столиці й продовжила концертну діяльність.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.