Який зріст у Зеленського в сантиметрах: Катя Осадча вдвічі вища за президента України (ФОТО)

Чинний український президент вважається найнижчим очільником Незалежної України. Втім, цей факт відомий усім – куди цікавіше дізнатись точні цифри

Володимир Зеленський починав свою кар’єру з гумористичної та акторської діяльності, втім бентежне життя закрутилось так, що тепер колишній представник шоубізнесу став політиком і чинним президентом України. Популярні люди ніколи не дивуються підвищеному інтересу публіки до своєї персони, тому й у цьому випадку нічого дивного немає. Так, публіці завжди було цікаво дізнатись якомога більше про відомих українців.

Той факт, що Володимир Зеленський є найнижчим очільником держав з часів Незалежності, відомий ледве не кожному. Втім, про точні цифри його зросту замислюються не всі. Отож, чинний президент України не приховує цього факту зі своєї біографії. Володимир Зеленський неодноразово розповідав про це в інтерв’ю, а також точний зріст політика повідомляли на його сторінці під час передвиборчої кампанії.

Володимир Зеленський не набагато вищий за свою дружину Олену Зеленську, чинну першу леді України
Володимир Зеленський не набагато вищий за свою дружину Олену Зеленську, чинну першу леді України

Так, зріст Володимира Зеленського складає 170 сантиметрів. До слова, дружина чинного українського президента Олена Зеленська лише на декілька сантиметрів нижча за свого чоловіка. А ось ексколега Володимира Зеленського Катерина Осадча на цілих 10 сантиметрів вища – і це навіть без підборів! То як така різниця у зрості виглядає на фотографіях?

Фотопорівняння зросту Зеленського

Після обрання Зеленського президентом України Катерина Осадча в рамках свого телепроєкту “Світське життя” вирішила взяти інтерв’ю в новоспеченого очільника країни. Так, на кадрах з тодішньої розмови Зеленського та ведучої “1+1” було видно, що в них “пристойна” різниця у зрості.

Володимир Зеленський на інтерв'ю з Катериною Осадчою
Володимир Зеленський на інтерв’ю з Катериною Осадчою

До слова, найкращий друг та ексколега чинного президента України Євген Кошовий має зріст аж цілих 192 сантиметри. Таким чином актор і гуморист вищий за Володимира Зеленського на 22 сантиметри. На їхніх спільних фотографіях це також дуже добре видно – особливо, коли вони разом виступали на сцені “Кварталу 95”

Різниця у зрості Євгена Кошового та Володимира Зеленського, фото зі сцени Кварталу 95
Різниця у зрості Євгена Кошового та Володимира Зеленського, фото зі сцени Кварталу 95

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.