У шалені 90-ті Білоножко, Зібров, Скрябін виступали по бартеру: за консерви, пляшку, пів-кабана

Ті, кому довелося жити в 90-их роках, пам'ятають, як процвітали бартерні стосунки. Подібна доля не оминула й артистів. Багатьом із них тоді доводилося співати не за гроші, а за кабана, консерви чи навіть високоградусні напої.

Віталій Білоножко

Нині дружина співака Світлана зі сміхом пригадує, як колись відчинила двері, а благовірний тримає попереду себе… свиню. Чоловік ледве просунув свій “заробіток” у двері. Жінка не розгубилася. Вклала змерзлого Віталія спати, а сама взялася за ніж.

Віталій Білоножко приніс свиню, а Світлані довелося всю ніч її розбирати

Хоч і було страшно, але якось впоралася до ранку – розробила тушу на порційні шматки. Коли глава родини прокинувся, то побачив на столі акуратно складені і пофасовані гірки м’яса.

Павло Зібров

Пам’ятає ті лихі часи і головний вусань країни. Інфляція зашкалювала, користувалися купонами, вже дійшли до мільйонів. Тож доводилося виходити на сцену, отримуючи як винагороду холодильник, мікрохвильовку чи пів кабана.

Павло Зібров колись співав за холодильник

Якщо концерт відбувався на консервному заводі, то артист повертався додому з закрутками, а якщо на лікеро-горілчаному, то привозив додому чимало пляшок горілки й вина.

Кузьма Скрябін

Андрію Кузьменку теж “пощастило” зазнати тонкощів перебудови. Грошові папірці тоді нічого не вартували. В одному з інтерв’ю ще за життя музикант розповідав, що в ті далекі часи на радіо можна було потрапити безплатно. Якщо пісня підходила, то її постійно запускали в ефір, допоки плівку не загублять.

Кузьмі Скрябіну доводилося давати концерти за бартером

На каналі М1 пропонували бартер – виступити безплатно, а за це отримати сто ефірів. От тільки вимоги до кліпу висувалися настільки суворі, що виконати їх було практично неможливо. То й виходило, що артисти давали концерт абсолютно безплатно.

“Брати Гадюкіни”

Брати Гадюкіну чудово пам’ятають 90-ті роки

Один із учасників Ігор Мельничук розповів, як доводилося виступати за цукор. Кожному з членів рок-гурту дісталося по два мішки солодкого продукту. Тоді це абсолютно нікого не дивувало.

Популярне

Схожі статті

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.