Як Регіні Тодоренко вдалося приборкати ловеласа Влада Топалова: вроджена одеська спритність і жіноча хитрість

Стосунки між Регіною Тодоренко і Владом Топаловим започаткувалися наприкінці 2017 року. Вони разом вели тревел-шоу "Орел і решка" і влітку 2018-го оголосили про заручини, а восени розписалися у вузькому колі. Чим полонила одеситка московського ловеласа?

Невдовзі після весілля родина поповнилася первістком Мишком. А наступного року молодята зіграли справжнє гучне весілля на теренах Італії, яке влетіло їм у 7 млн.руб. Не можна сказати, що подружнє життя виявилося безхмарним. Вони частенько сварилися. Іноді навіть доходило до наміру розлучитися. Та мудра Тодоренко вчасно згладжувала гострі кути.

Регіна Тодоренко і Влад Топалов мали два весілля – до народження первістка і після

Ще одним тяжким випробуванням стало народження дитини. Попервах Влад прокидався вночі, коли Майкл плакав, і міняв йому підгузки. Та згодом не витримав і перебрався спати до іншої кімнати. Згодом навчився суміщати роботу і сім’ю, перетворившись на чудового татуся.

Хейт і домашні пологи

Те, що Регіна і Влад із різних країн, теж зіграло негативну роль. Спочатку Тодоренко зазнала хейтерських атак за свої необережні висловлювання, що жертва домашнього насилля сама провокує бузувіра. Тоді чоловік захищав дружину, як міг. Потім одеситка зазнала страждань, бо більшість колишніх українських друзів засудили її перебування у москві.

Другого сина Тодоренко і Топалов не показують, позуючи виключно з Майклом

А тут ще й колишній учасник гурту “Смеш” серйозно захворів. Операція тривала 9 годин, і було невідомо, з яким результатом закінчиться. Та врешті все владналося. Регіна завагітніла вдруге. Народжувати дитину вирішила вдома в басейні, а майбутній татусь підтримував її за плечі й сам перерізав пуповину. У пари з’явився синочок Мирослав.

Останнім часом Топалов захопився блокчейном. Задля цього навіть вирішив здобути фінансову освіту. Чи досягне успіху, як на музичному терені, покаже час. Якось Регіна скаржилася, що на операціях з кріптою чоловік втратив 3 мільйони. Можливо, тепер буде більш обачним.

Популярне

Схожі статті

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.