За яскраві шкарпетки Віталію Кіму пропонували шалені гроші: “Ніяк не очікував подібного ажіотажу”

В перші дні повномасштабної війни суцільна увага була прикута до регіонів, які от-от мали окупувати. І на цьому тлі мужнім героєм постав Віталій Кім. Голова військової адміністрації Миколаївської області своїм оптимізмом зарядив усіх, ставши символом незламності і віри в перемогу.

Віталій Кім не рвав на собі волосся, не кричав, що усе пропало, а викладав пости в мережу, запевняючи, що ворог у Миколаїв не зайде, і що скоро звільнять всю підпорядковану йому область. Надалі так і сталося, а тоді людям потрібна була хоч крапля позитиву, і обласний очільник її всім запропонував.

Віталій Кім продемонстрував шкарпетки яскравого забарвлення

На одній зі своїх світлин Віталій сидів у робочому кабінеті, закинувши ноги на стіл. Взуття на чоловікові не було. Натомість на перший план потрапили яскраві шкарпетки. Кім зізнався, що за цей індивідуальний аксесуар йому пропонували шалені гроші. Навіть суму оголосив: 5 тисяч доларів. На жаль, скористатися можливістю підзаробити голова ОВА не зміг, адже знамениті шкарпетки на той час вже зносив і викинув.

Інтернет-меми

Відео Кім записував по кілька разів на день, правдиво розповідаючи про останні новини в регіоні. Ситуація була критична. Орки вже зайшли на територію Миколаївщини і намагалися просунутися якомога далі вглиб, щоб захопити обласний центр і Південноукраїнську АЕС.

Макрона забрали від путіна, щоб відправити до Кіма

Люди зачудовано розглядали кабінет голови військової адміністрації, вихоплюючи на світлинах військову амуніцію, гвинтівку, кинджал, айкос. А фото в картатих шкарпетках взагалі наробило нечуваного шереху в мережі.

За звільнене місце в кремлівському залі всадовили Віталія Кіма

Користувачі тут же взялися робити фотожаби й меми. Найпопулярніші з них дві світлини, на яких героїв поміняли місцями. Зі знімку Емануеля Макрона перенесли в кабінет Кіма, а до путіна підсадили українця, який зухвало закинув ноги у своїх знаменитих шкарпетках на довгий кремлівський стіл.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.