Огнєвіч і Таран перетворювались на Сніжинок, а Пікалов з Сенічкіним ставали Арлекіно: новорічні образи

Перша декада січня у мирні часи зазвичай віддавалася під новорічні святкування. Знаменитості в дитинсті не були виключенням і залюбки відвідували урочисті ранки, водили хороводи довкола ялинки і фотографувалися з Дідом Морозом і Снігуронькою. Вбрання на цей випадок було карнавальним.

Злата Огнєвіч

Співачка чудово пам’ятає новорічно-різдвяну казку і стан, в якому перебувала, очікуючи див. Коли їй було 4 рочки, мама пошила донечці костюм Сніжинки. Платтячко прикрасила дощиком, а з картону змайструвала корону. Яке бажання загадувала тоді, Злата не сповістила, але певна, що дитячі мрії мають обов’язково збуватися.

Асія Ахат

Асія Ахат з татом і ялинкою

Зовсім маленьку дівчинку тримає на руках татусь. Мама підготувала для донечки костюм Сніжинки – як годиться, вбрала дитину в легку білу сукенку з атласу з пишною широкою спідничкою. А голівку майбутньої скрипальки прикрасила гарною короною.

Лідія Таран

Лідія Таран були серйозною з малих років

На дитячому фото ведучої видно, що всіх дівчаток, які примостилися довкола Діда Мороза, вбрали у Сніжинок, а хлопчики перетворилися на Зайчиків із вушками. Ліда вже тоді була дуже серйозна і не посміхалася, дарма що тримала в руках подаруночок.

Олександр Пікалов

Олександр Пікалов був веселуном з дитинства

Судячи з веселого виразу обличчя хлопчика, вбраного в костюм клоуна, Сашко з дитинства веселився сам і змушував сміятися інших. Атласна сорочка і шортики неабияк пасують білявому малюку. А ковпак на голові навіває на думку, що перед нами не Арлекін, а, можливо, гномик.

Руслан Сенічкін

Руслан Сенічкін вирядився в першокласного Арлекіно

Ще один Арлекін в атласному комбінезоні з великим коміром і гострим ковпаком зробив на згадку про дитинство чорно-білу світлину. Куди подівся Дід Мороз зі Снігуронькою, незрозуміло. Натомість компанію на фото телеведучому склав іграшковий ведмедик.

Віра Кекелія

Віра Кекелія з великим бантом і Дідом Морозом

От у майбутньої співачки з новорічним дідом усе гаразд. Віра Сніжинка сфотографувалася з ним біля ялинки. Щоправда, Дід Мороз не справжній, а іграшковий, зате ялинка прямо з лісу.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!