Співачка Alyosha у вишиванці показала, як відсвяткувала Новий рік у США: з дітьми та без Тараса Тополі

Цього року співачка Alyosha була змушена зустрічати Новий рік у чужій країні та без чоловіка. Проте навіть у США артистка не забула про Батьківщину і нарядилась у вишиванку.

Після початку повномасштабної війни в Україні зіркова сім’я Тараса Тополі та Альоші були змушені розлучитись, які і тисячі інших сімей в Україні. Співачка з трьома маленькими дітьми поїхала жити у США, там у неї проживає свекруха. В цей час Тарас Тополя вирішив захищати свою країну на фронті.

Новий рік  Alyosha зустрічала разом зі своїми дітьми, але без чоловіка. Співачка оприлюднила серію домашніх знімків у своєму Інстаграм-блозі показавши, як вона зустріла 2023-й рік. На світлинах дівчина з дітьми позували в українській вишиванці біля ялинки.

Співачка Alyosha у вишиванці показала, як відсвяткувала Новий рік у США
Співачка Alyosha у вишиванці показала, як відсвяткувала Новий рік у США

З Новим Роком, Україно! Матінко рідна! Тримайся

, – підписала фото співачка.

Співачка Alyosha у вишиванці показала, як відсвяткувала Новий рік у США
Співачка Alyosha у вишиванці показала, як відсвяткувала Новий рік у США

До слова, нещодавно Alyosha дала велике інтерв’ю, в якому розповіла про життя в Америці. Співачка зізнається, за 10 місяців життя у США вона вже звикла до тутешніх правил, втім мріє повернутися додому.

За словами дівчини, їй не подобається життя за кордоном принаймні через те, що вона там не по власній волі, а вимушено. Alyosha проживає у будинку своєї свекрухи і хоч дім достатньо великий, вона ютиться з трьома дітьми в одній кімнаті.

Також співачка скаржиться на місцеві продукти, воду та бюрократію.

За словами Альоші, їжа там несмачна, всі продукти ніби штучні, а вода в крані настільки хлорована, що неприємно ходити у душ. Щодо медицини та школи для дітей, з цим теж не все так просто, як в Україні.

Співачка зізнається, що мріє про той час, коли зможе повернутися на Батьківщину.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.