Каменських знову натякнула на вагітність від Потапа і заговорила про новорічні дива: “Мріє більшість людей”

Відому українську співачку довгий час підозрюють у вагітності. До слова, на це є вагомі причини, до яких нещодавно додалась ще одна. Схоже, зовсім скоро Потап і Настя потішать новинами

Доки одна частина шанувальників Потапа і Насті побоювались, що зовсім скоро зіркова парочка повідомить про своє розлучення, інші не втомлювались запевняти всіх навколо, що насправді співачка вагітна. Сама Настя Каменських ні разу не коментувала подібних фанатських закидів, проте на кожному новому фото зірка, ніби навмисно, одягає все більш мішкуватий одяг, який приховує її ідеальну фігуру.

Оскільки перші підозри у шанувальників зародились ще влітку 2022 року, а підкріпились цієї осені, то можна впевнено заявити: якщо таки Настя Каменських і вагітна, то знаменитість вже перебуває на останніх місяцях. До слова, раніше зіркова пара вже довела, що розлучатись не збирається, а з проблемами в особистому житті розбирається швидко та без гучних скандалів. Саме тому є всі причини припускати, що скоро в родині Потапа і Насті стане на одну людину більше.

Настю Каменських вкотре запідозрили у вагітності від Потапа
Настю Каменських вкотре запідозрили у вагітності від Потапа

Новий допис на особистій сторінці української співачки в соціальній мережі Інстаграм знову викликав хвилю обговорень. Хоча шанувальники у коментарях залишають набагато менше питань про вагітність, ймовірно, змирившись із мовчання Каменських, такі підозри все ще з’являються.

На новій опублікованій фотографії відома співачка позувала у просторому білому светрі оверсайз. Волосся зірки було розпущене, тому шанувальники побачили добре знайомі кучеряві локони Насті Каменських. На обличчі співачки сяяла усмішка, поки вона наряджала новорічну ялинку.

Настя Каменських на новій фотографії в особистому блозі в Інстаграмі
Настя Каменських на новій фотографії в особистому блозі в Інстаграмі

Під фотографією артистка поцікавилась у своїх шанувальників, чи загадували вони бажання на Новий рік. Крім того, зірка також зазначила, що 2022 рік став єдиним, коли всі напевно знають, які бажання загадала вся Україна. Знаменитість порадила нікому про них не говорити, аби вони стовідсотково збулись.

Ми точно знаємо, про що мріє більшість людей поруч. Та сила такого бажання – безмежна. Тому я вірю, що воно обов’язково збудеться

– такими емоціями та словами Настя Каменських поділилась в описі до нового фото.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.