Найбагатша співачка України Камалія показала, якою була в ранньому дитинстві: маленька красуня

Співачка Камалія вразила своїх прихильників дитячим фотом. Нині найбагатша співачка України колись була звичайною дитиною з радянської сім'ї.

Наталія Шмаренкова, таке справжнє ім’я Камалії, вже 20 років носить статус найбагатшої співачки України. “Подарував” їй цей статус її чоловік-мільярдер Мохаммад Захур.

Зараз Камалія може собі дозволити будь-яку розкіш і не знаю, що таке “економити”. Проте не все життя у співачки було таким. Виросла Камалія у простій сім’ї, яка жила не бідно по тогочасним міркам, але і не багатше за інших.

Нещодавно співачка вирішила пригати дитинство і показала прихильникам архівний знімок 40-річної давнини.

Співачка, яка зараз з мамою і доньками знаходиться на гірськолижному Курорті у Карпатах,  показала фото, де вона маленька катається на лижах. На знімку дівчинці не більше 5 років, але вона вже впевнено тримається на лижах.

Кажуть, що за кілька днів в Україну повернеться зима. А я з дитинства обожнюю лижі. А ви впізнали дівчинку на чорно-білому фото?

, – підписала знімок Камалія.

Користувачі Мережі відразу зрозуміли, що дівчинка на фото і є Камалія.

Ось, що написали коментатори:

  • “Красива дівчинка була в дитинстві, а зараз добра дружина і лагідна матуся”;
  • “Чудова сім’я. Дівчинка з гарними очима”;
  • “Гарні фото”;
  • “Оце така манюсінька гарнесенька дівчинка”.

Нагадаємо, після повномасштабного вторгнення росії на територію України Камалія з чоловіком та дітьми виїхали з України до Лондону, де у них теж є власна нерухомість.

Навіть будучи за кордоном сім’я Камалії активно допомогала Україні. Так, Мохаммад Захур разом з іншими впливовими людьми Пакистану купили для українських військових 2 винищувачі. Сама ж Камалія організувала благодійні фонди в рамках яких передавала для ЗСУ необхідні їм медикаменти.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.