Мамині й татові копії: на кого більше схожі зіркові діти – фотопорівняння Кошових, Меладзе, Білик та інших

Чимало відомих зірок довели, що поєднувати успішну кар'єру та побудову міцної родини можливо. Саме тому багато знаменитостей мають дітей. Проте, чи схожі зіркові нащадки на своїх батьків? Фотопорівняння

Доки одні батьки надають перевагу менше “світити” своїх дітей у медійному просторі, інші навпаки не втомлюються пишатись і показувати досягнення своїх нащадків, а також їх безпосередньо. Пропонуємо детально розібрати, в кого вдались зіркові діти – у своїх мам чи тат?

Оля Полякова

Відома українська співачка разом зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським виховує двох доньок. Старша Маша доволі відома тим, хто цікавиться українським шоубізнесом. Ба більш, старша донька Полякової може легко претендувати на посаду маминої копії, адже відрізнити їх майже неможливо.

Порівняння Олі Полякової та її старшої доньки

Втім, молодша донька відомої української співачки Аліса все-таки більше схожа на свого тата. Хоча дівчинку важко назвати батьківською копією, вони безперечно мають чимало схожих рис.

Молодша донька Олі Полякової зі своїм татом

Євген Кошовий

У відомого українського актора та гумориста є дві доньки. Молодша Серафима, здається, взяла порівну від тата та від мами. Адже по-іншому пояснити те, що дівчинка одночасно схожа на двох своїх батьків, неможливо. Втім, у Серафими також є чимало “власних” рис зовнішності.

Євген Кошовий зі своєю дружиною та молодшою донькою

А ось старша донька гумориста Варвара більше схожа на тата. Хоча про ідентичність мова не йде, загальні риси радше нагадують татову зовнішність, аніж мамину.

Старша донька Євгена Кошового Варвара

Ірина Білик

Старшому синові української співачки цьогоріч виповнилось 23 роки. Так, Гліб Оверчук успадкував модельні риси зовнішності свого тата Андрія, з яким Ірина Білик довго будувала міцні стосунки.

Андрій Оверчук та його старший син від Білик Гліб

Свого молодшого сина Табріза Ірина Білик народила від чоловіка Аслана Ахмадова. Втім, тут зірці також не пощастило народити свою “копію”. Так, Табріз також більше схожий на батька, аніж на маму.

Молодший син Ірини Білик

Костянтин Меладзе

Зіркова донька відомого продюсера мало чим схожа на свого батька. Лія Меладзе успадкувала від тата любов до музики, адже у своєму юному віці вже почала будувати вокальну кар’єру. Втім, зовнішність дівчинка все-таки “взяла” від мами.

Донька Костянтина Меладзе у порівнянні зі своїм батьком

Лія Меладзе буквально копія своєї мами.

Лія Меладзе з мамою