Як виглядали Тіна Кароль, Руслана, Джамала та інші українські співачки під час виступу на Євробаченні (Фото)

Євробачення вважають найпрестижнішим міжнародним пісенним конкурсом. Українські виконавці завжди достойно представляли нашу країну на цьому пісенному конкурсі.

Євробачення – престижний міжнародний пісенний конкурс, в якому Україна бере участь з 2003 року. Цікаво, що Україна – єдина країна, яка за всю історію конкурсу завжди проходила у фінал. Крім того, Україна часто займає верхівку рейтингу і тричі була переможцем Євробачення.

Ми вирішили пригадати, які найцікавіші концертні наряди були в українських співачок на конкурсі Євробачення.

Руслана Лижичко

Як виглядала Руслана на Євробаченні
Як виглядала Руслана на Євробаченні

Руслана представляла Україну на Євробаченні у 2004 році. Тоді співачка вразила весь світ своїми “Дикими танцями” і принесла Україні заслужене 1 місце.

Руслана та її танцюристи були одягнуті у шкіряні костюми. Вони танцювали, грали на трембітах і створили таку неймовірну атмосферу, що весь світ відчув справжній карпатський драйв.

Тіна Кароль

Як виглядала Тіна Кароль на Євробаченні
Як виглядала Тіна Кароль на Євробаченні

Тіна Кароль представляла Україну на Євробаченні у 2006 році. Тоді співачка була на початку своєї кар’єри і мала образ не розкішної леді, як зараз, а задорної, юної красуні. Для виступу Тіна обрала екстремально коротку сукню з відкритим декольте та чоботи з українським орнаментом.

Тоді Тіна Кароль зайняла 6-те місце на пісенному конкурсі.

Світлана Лобода

Як виглядала Світлана Лобода на Євробаченні
Як виглядала Світлана Лобода на Євробаченні

Світлана Лобода стала учасницею Євробачення у 2009 році і, незважаючи на феєричне шоу, отримала лише 12 місце в рейтингу. Для виступу співачка обрала коротку червону сукню з відкритим декольте та чорні ботфорти.

Джамала

Як виглядала Джамала на Євробаченні
Як виглядала Джамала на Євробаченні

Джамала стала другою українською співачкою, яка здобула перемогу у Євробаченні. Тоді артистка вразила весь світ чуттєвою піснею “1944”. Для виступу Джамала обрала закриту сукню синього кольору.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.