Екс-татушка Катіна знайшла собі олігарха: чи заздрить Олені напарниця по дуету Юля Волкова?

Учасницям дуету "Тату" Олені Катіній і Юлії Волковій не вдалося збудувати успішну співочу кар'єру поодинці. А от у особистому житті Руденька, здається, вихопила щасливий квиток і навіть очікує на поповнення у родині.

Після розпаду скандальної дівочої групи в 2009 році Олена кілька років працювала в Америці. А повернувшись до росії, вирішила бути сольною виконавицею. В 2013-му зустріла свою долю і вийшла заміж за музиканта зі Словенії. Та протримався цей шлюб усього 6 років.

Так виглядали учасниці дуету Тату Катіна і Волкова замолоду

До цього Катіна намагалася побудувати стосунки з різними чоловіками, але їй не таланило з обранцями. Один із хлопців був надзвичайним егоїстом, другому не подобалося те, чим займається Олена. Третій начебто і ніжно піклувався, навіть їжу готував для коханої, але вона не відчувала надійного чоловічого плеча.

Олена Катіна з першим чоловіком Сашо Кузмановичем

Одним словом, лише з сьомої спроби їй вдалося зустріти чоловіка своєї мрії. З Сашо Кузмановичем вони познайомилися в Лос-Анджелесі. Спочатку випивали у барі, а потім Олена прокинулася в його номері. Обоє не замислювались про серйозні стосунки, але все сталося навпаки. Почали зустрічатися, а за місяць Сашо зробив пропозицію. Закохані зіграли відразу два весілля – російське і словенське.

Навесні 2015 року родина поповнилася первістком Олександром. Все у них було добре, тому шанувальників співачки надзвичайно шокувала новина про розлучення пари. Сашо повернувся до Словенії, але з сином постійно зустрічається.

Олена Катіна вийшла заміж вдруге

В 2021-му всі заговорили про новий роман зірки, на цей раз із багатієм Дмитром Спиридоновим. Катіна виступала на корпоративні, де її побачив впливовий чоловік. Спочатку вони листувалися з приводу робочих моментів, а потім чоловік неочікувано запросив Олену в ресторан. А за рік стало відомо, що співачка і мільйонер побралися. Пишних церемоній не влаштовували і ледь не запізнилися на розпис. В липні щасливі закохані збираються стати батьками. Для 40-річного чоловіка, який лікувався від раку щитівки, це буде перша дитина.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.