facebook

Зірки, що виглядають вищими ніж є насправді: Костромічова, Дорофєєва, Заріцька, Астаф’єва дурять фанів

Іноді здається, що перед нами виступає висока довгонога красуня. Та коли поцікавитися біометричними параметрами зірки, то виходить, що зріст у неї далеко не модельний.

Саша Заріцька

Солістка гурту KAZKA зі сцени виглядає доволі високою. Насправді ж зріст дівчини складає всього 164 см. Подібного ефекту висоти вдається досягти завдяки стилістам. Саме вони підбирають для Олександри такий одяг і взуття, щоб виструнчити фігуру.

Саша Заріцька зовсім не виглядає на 164 см

Якби ви побачили підопічну Нікітіна вдома у капцях і зручному одязі, то відразу б втямили, що співачка зовсім невисока. А задля того, щоб здаватися ще вищою, Заріцька скинула кілька десятків кілограмів. І хоч прихильники тепер із великими труднощами впізнають зірку, вона вдоволена новими параметрами, і навіть врешті знайшла кохання.

Надя Дорофєєва

У Наді Дорофєєвої зріст далеко не модельний

Коли дівчина виступала разом із Позитивом в дуеті “Время и стекло”, то частенько вбиралася доволі фривольно, виставляючи на показ довгі ніжки. Здавалося, що зірка має зріст не менше модельних 1,80 см. Але Надя виросла всього на 170 см. А справити враження занадто високій Дорофєєвій допомагали підбори на 15 см.

Даша Астаф’єва

Даша Астаф’єва справляє враження більш високої

Зірка Playboy не може мати середній зріст, адже виглядає надто високою і має бути тільки висока, скажете ви, і зробите візуальну помилку. Насправді Даша має всього 170 сантиметрів. Але обирає специфічний одяг – коротенькі спіднички чи шорти, монохромні наряди, довгі сукні. На довершення тонкі і високі шпильки. Все це робить дівчину вищою на вигляд.

Алла Костромічева

За модельними мірками Алла Костромічева не така вже й висока

Відома українська модель на фото виглядає на всі 185 см. Але в реальному житті зріст Алли складає всього 1,79 м. Щоб видаватися вищою, ніж є насправді, Алла вбирається у спеціальні наряди, що візуально видовжують її образ.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.