Зірки, що виглядають вищими ніж є насправді: Костромічова, Дорофєєва, Заріцька, Астаф’єва дурять фанів

Іноді здається, що перед нами виступає висока довгонога красуня. Та коли поцікавитися біометричними параметрами зірки, то виходить, що зріст у неї далеко не модельний.

Саша Заріцька

Солістка гурту KAZKA зі сцени виглядає доволі високою. Насправді ж зріст дівчини складає всього 164 см. Подібного ефекту висоти вдається досягти завдяки стилістам. Саме вони підбирають для Олександри такий одяг і взуття, щоб виструнчити фігуру.

Саша Заріцька зовсім не виглядає на 164 см

Якби ви побачили підопічну Нікітіна вдома у капцях і зручному одязі, то відразу б втямили, що співачка зовсім невисока. А задля того, щоб здаватися ще вищою, Заріцька скинула кілька десятків кілограмів. І хоч прихильники тепер із великими труднощами впізнають зірку, вона вдоволена новими параметрами, і навіть врешті знайшла кохання.

Надя Дорофєєва

У Наді Дорофєєвої зріст далеко не модельний

Коли дівчина виступала разом із Позитивом в дуеті “Время и стекло”, то частенько вбиралася доволі фривольно, виставляючи на показ довгі ніжки. Здавалося, що зірка має зріст не менше модельних 1,80 см. Але Надя виросла всього на 170 см. А справити враження занадто високій Дорофєєвій допомагали підбори на 15 см.

Даша Астаф’єва

Даша Астаф’єва справляє враження більш високої

Зірка Playboy не може мати середній зріст, адже виглядає надто високою і має бути тільки висока, скажете ви, і зробите візуальну помилку. Насправді Даша має всього 170 сантиметрів. Але обирає специфічний одяг – коротенькі спіднички чи шорти, монохромні наряди, довгі сукні. На довершення тонкі і високі шпильки. Все це робить дівчину вищою на вигляд.

Алла Костромічева

За модельними мірками Алла Костромічева не така вже й висока

Відома українська модель на фото виглядає на всі 185 см. Але в реальному житті зріст Алли складає всього 1,79 м. Щоб видаватися вищою, ніж є насправді, Алла вбирається у спеціальні наряди, що візуально видовжують її образ.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.