“Маю нарешті вам розказати”: Оля Цибульська через 8 років мовчання розкрила правду про сина Нестора – чий він?

Українська співачка має не лише відмінне почуття гумору, а й вміння тримати інтригу. Зірка 20 років приховувала свого чоловіка та 8 років мовчала про те, на кого насправді схожий її син Нестор

Оля Цибульська для багатьох стала не лише кумиром у творчому й професійному плані, але і хорошою подругою, з якою можна добряче посміятись. Зірка ніколи не відрізнялась надмірною сором’язливістю, а зі своєю авдиторією завжди була чесною та відвертою. Ймовірно, саме тому знаменитість стала улюбленицею мільйонів українців.

В особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм Оля Цибульська часто ділиться цікавими історіями, смішними жартами та життєвими розповідями. Цього разу зірка вирішила пригадати, якою була її вагітність, а також розповіла неочікуваний факт про свого сина Нестора. Звісно, без почуття гумору не обійшлось.

Оля Цибульська про вагітність та сина

На особистій сторінці українська співачка повідомила про те, що 6 січня у її родині святкують особливе Різдво. Так, Оля Цибульська поділилась зі своїми шанувальниками спогадами про вагітність і народження Нестора, адже сьогодні син співачки святкує свій день народження. Артистка зізналась, що вони з чоловіком дуже чекали на народження первістка.

Інстаграм-історія зі сторінки Олі Цибульської
Інстаграм-історія зі сторінки Олі Цибульської

Артистка вирішила пригадати перші роки життя свого сина. Зірка зізналась, що майже всі їхні друзі та родичі заявляли, що Нестор народився схожим на свого тата. Чоловіка Оля Цибульська ніжно назвала “Мусіком”, проте додала, що насправді син схожий далеко не на свого тата.

Оля Цибульська показала архівне фото зі своїм сином і чоловіком
Оля Цибульська показала архівне фото зі своїм сином і чоловіком

Зірка вирішила витримати інтригу та “побалувати” шанувальників архівними знімками свого сина. Так, зірка зізналась, що вона відчуває, що нарешті має зізнатись фанатам у тому, на кого насправді схожий її син. Оля Цибульська висловила свою підозру, що деяким шанувальникам все зрозуміло і без її зізнання.

Історія зі сторінки Цибульської
Історія зі сторінки Цибульської

Далі відома українська співачка опублікувала фотографії, які доводять, що насправді її син Нестор успадкував гени саме її родини. Зірка показала себе в дитинстві, а також продемонструвала схожість первістка з його бабусею та дідусем.

Фото зі сторінки Цибульської
Фото зі сторінки Цибульської

Можна припустити, що Історії з шаленою інтригою були іронією на численні давні заяви медіа про те, що насправді Цибульська народила сина від Дзідзьо. Нагадаємо, що раніше їх підозрювали у романі, проте, за заявами співачки, між ними ніколи не було нічого більшого за дружбу.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.