73-річний Валерій Леонтьєв заговорив про батьківство: які вимоги висуває співак до сурогатної матері

До срібного весілля, яке цьогоріч буде відзначати Валерій Леонтьєв з Людмилою Ісакович, співак-легенда вирішив зробити дружині незвичайний подарунок – їхню першу дитинку.

Звісно, народити самотужки 70-річна жінка вже не здатна, але якщо долучити до цієї справи сурогатну матір, то все вийде найкращим чином. 25 років тому подружжя не потурбувалося про продовження роду, а нині замислилося – хто ж успадкує все нажите добро, то й вирішило вдатися до неординарної оборудки.

Раніше Валерій Леонтьєв любив перехилити чарчину у веселій компанії

Були часи, коли Люся висловлювалася категорично проти дитячого сміху в оселі і воліла милуватися малечею на чужих балконах, а не на власному. Та зараз, напевно, замислилася: хто ж подасть склянку води на старості років, і дозволила зірковому чоловіку втілити в життя ідею з сурматеринством.

Валерій Леонтьєв із Людмилою Ісакович підбирають сурогатну матір

Разом взялися до вивчення анкет претенденток виконати цю важливу місію. На думку дружини Казанови, жінка повинна мати гарні гени і хорошу родовідну. Раніше єдиним дитям, про яке піклувалася Ісакович, був сам Валерій Якович. Вона не спускала з нього очей, не дозволяючи перехилити зайву чарку.

Леонтьєв переніс чимало операцій, в тому числі на очах й колінах, тому дружина хоче, аби він якомога довше почувався здоровим. Раніше співак полюбляв повеселитися у компаніях, добряче випити, пожартувати, але зараз, коли розміняв 8-ий десяток, прийшов час в усьому себе обмежувати.

Тепер у Людмили додасться турбот – доглядати не лише за народним артистом, але й за сином чи донькою. А успадковувати дитинчаті буде що. За довгі роки сценічного життя Леонтьєв встиг накопичити чималу суму грошей і придбати кілька об’єктів нерухомості, зокрема, в Маямі та Іспанії. У Валерія Яковича немає хіба що яхти, але останнім часом він все частіше замислюється про придбання плавзасобу.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.