Світлана Лобода опублікувала фото і нарвалася на хейт у Мережі: “Постаріла, вже тітка”

Відома українська співачка Світлана Лобода в черговий раз нарвалася на хейт в Мережі. На цей раз користувачі Мережі обговорюють зовнішність артистки.

Світлана Лобода – одна з найбільш відомих співачок в Україні та росії. Хтось її обожнює, комусь вона категорично не подобається, втім артистка нікого не залишає байдужим до себе.

Нещодавно Світлана Лобода опублікувала нове фото в своєму Інстаграм-блозі яке викликало сперечання в коментарях. На знімку артистка позувала на ліжку в домашньому костюмі молочного кольору. Співачка зробила легкий нюдовий макіяж та розпустила волосся.

Фото співачка підписала чотиривіршем українською мовою.

Що тобі мамо знову не спиться вночі

Про що твої думи шепочуть

Які слова шукаєш ти у душі

Щоб тількі рідні побачити очі

, – підписала фото Світлана Лобода.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати знімки. Думки фоловерів розділилися. Хтось щиро захопився красою співачки, а хтось навпаки відмітив, що артистка постаріла.

Ось, що написали коментатори:

  • “Присоски все більші і більші”;
  • “Постаріла Світлана. Вже тітка, а не свіжа дівчинка”;
  • “Неперевершена жінка”;
  • “Яка гарна”;
  • “Завжди її обожнювала, а зараз ще і поважаю”.
Світлана Лобода опублікувала фото і нарвалася на хейт у Мережі
Світлана Лобода опублікувала фото і нарвалася на хейт у Мережі

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни в Україні Світлана Лобода, яка з 2014 року жила в росії, виступила проти війни та назавжди покинула країну-терористку. Співачка протягом 10 місяців суттєво допомагає Україні та постраждалим у війні людям. Так, відомо, що співачка передала для України близько 14 мільйонів гривень. Ці кошти були направлені на закупівлю генераторів та медикаментів, транспорту для територіальної оборони та волонтерів. А нещодавно Лобода “відзвітувала” показавши пошкоджені окупантами будинки в Ірпені, які наразі вже відремонтовані саме за кошти Лободи.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.