Як виглядає старша донька Віктора Ющенко: справжня красунька, яка носить подовжене каре та стильні прикраси

Колишній президент України Віктор Ющенко виховав п'ятеро дітей. Розповідаємо, чим займається та як виглядає найстарша дитини ексочільника країни – Віталіна Ющенко

Експрезидент України виховує п’ятьох дітей. Найстарша дитина політика з’явилась на світ 1980 року. Мати Віталіни Ющенко, перша дружина колишнього очільника держави, працює вчителькою української мови та літератури. Втім, ця інформація “гуляє” мережею давно. Що ще відомо про життя старшої доньки Віктора Ющенка, як вона виглядає, кого кохає та як живе.

Що відомо про старшу доньку Віктора Ющенка?

Донька третього українського президента з дитинства зростала працьовитою та здібною дитиною. Згадуючи про своє минуле, Віталіна Ющенко завжди звертається до спогадів про село Хоружівка, що на Сумщині. В одному з інтерв’ю старша донька експрезидента України зазначала, що саме в гостях у своїх бабусі та дідуся, що жили в тому селі, вона завжди працювала.

Віталіна Ющенко зі своїм батьком експрезидентом України
Віталіна Ющенко зі своїм батьком експрезидентом України

Я вмію доїти корову, знаю усе, що стосується городу. У юності ми сиділи з компанією до двох ночі, але вставати треба було все одно о шостій ранку

– пригадала свою юність Віталіна.

Про свої стосунки з батьком донька експрезидента згадує з теплом, але і з обережністю. За словами Віталіни Ющенко, вона майже все дитинство провела у тата на роботі. Старша донька політика згадує, що батько завжди відводив її до дитсадка, а також забирав звідти, вони проводили разом багато часу, проте сказати про своє перше побачення вона йому боялась.

Старша донька Віктора Ющенка
Старша донька Віктора Ющенка

В одному з коментарів для журналістів Віталіна зазначила, що її тато сварився на неї найбільше серед усіх родичів у родині. Проте, додала дівчина, він так само багато її хвалив і дуже пишався всіма її досягненнями.

Раніше Віталіна Ющенко також висловлювалась про те, ким би вона могла стати, якби не президентство тата. Старша донька ексочільника країни є творчою людиною, а в інтерв’ю 2020 року вона зізналась, що свій творчий шлях могла б почати набагато раніше, якби не президенство тата.

Віталіна Ющенко зараз
Віталіна Ющенко зараз

Дівчина розповіла, що її батько став єдиним президентом, який заявив, що він та його родина є повністю відкритими для преси. Через це, зізнається Віталіна, вона з братами та сестрами часто піддавалася критиці. Це суттєво обмежувало свободу вибору.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.