Ольга Сумська 40 років на сцені: грала з обома чоловіками Паперним і Борисюком – в одних виставах

У Ольги Сумської було двоє чоловіків. Віталій Борисюк буквально відбив актрису в Євгена Паперного. Та час минає. Пристрасті потроху вщухли, і тепер цей любовний трикутник можна побачити на одній сцені в пновному складі.

Як запевняє сама Ольга, вона отримувала від першого чоловіка на горіхи ще до весілля, але вийшла заміж, бо Євген на ранок не пам’ятав, що підняв руку на наречену, а вона подумала, що якось минеться. Але не минулося. Коли Паперний дізнався, що Сумська зраджує йому з колегою по театру, то влаштував бійку не лише з Віталієм. Дав ляпаса й коханій.

Ольга Сумська з колишнім чоловіком грають коханців у одній виставі

Врешті Ольга забрала їхню спільну донечку Тоню і втекла до Борисюка, за якого згодом вийшла заміж й живе у мирі й злагоді досі. Євген також одружився. Його обраницю звати Тетяна, і він запевняє, що в його родині все гаразд.

Ольга Сумська з донькою Антоніною Паперною

Оскільки колишнє подружжя більше не має один до одного жодних претензій, то між ними залишилися виключно робочі стосунки. Ольга з Євгеном працюють в антрепризі, де художнім керівником є Паперний. На знак примирення Сумська навіть привселюдно попросила вибачення в першого чоловіка за зраду.

Коли Ольга була вагітна Тонею, вони втрьох грали в одній постановці, де наречена залишала героя Борисюка заради Паперного. Але це тільки на сцені. В житті вийшло якраз усе навпаки.

Після того як Антоніна Паперна вже появилася на світ, Євген вдома няньчився з донечкою, а Ольга грала в кохання з Борисюком спочатку в театральній п’єсі, а потім уже і в реалі.

Любовний трикутник перенісся з життя на сцену

Вони й нині частенько грають в одних виставах. Наприклад, у театральній комедії “Сублімація любові”. Розігрують перед публікою італійські пристрасті, хоча те, що відбувалося колись між ними насправді, гідне не лише п’єси, але й цілого серіалу. До речі, в цій виставі усе розставлено по місцях – героїня Ольги Сумської віддає перевагу не персонажу Паперного, а якраз герою Борисюка.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.