Без макіяжу та гламурної зачіски: Таран, Кароль та Олена Кравець показали, як виглядають у звичайному житті

Ми звикли бачити цих відомих і неймовірно вродливих жінок завжди з макіяжем, зачіскою та в красивому одязі. Втім, Кароль, Таран і Кравець не соромляться показати себе справжніми.

Лідія Таран, Тіна Кароль та Олена Кравець  зовсім різні по характеру, поведінці і у зовнішності. Втім, їх об’єднує те, що вони дуже вродливі і закохують в себе мільйонів прихильників.

Пропонуємо подивитись, як ці 3 красуні виглядають в звичайному житті, без макіяжу, гламурних зачісок та брендового одягу.

Лідія Таран

Як виглядає Лідія Таран без макіяжу
Як виглядає Лідія Таран без макіяжу

Ведуча ТСН Лідія Таран у свої 45 років виглядає просто приголомшливо. В Інстаграм-блозі красуні можна знайти безліч домашніх фото, де вона позує без гриму та зачіски. Лідія не боїться показати себе справжню та іноді смішною. Варто відзначити, що Лідії важко дати 45 років, вона виглядає мінімум на 10 років молодше.

Тіна Кароль

Тіна Кароль без макіяжу
Як виглядає Тіна Кароль без макіяжу

Тіну Кароль тричі визнавали найкрасивішою жінкою України по версії журналу VIVA. Кароль дійсно неймовірно вродлива жінка. Крім того, співачка вміє ідеально підібрати зачіску, макіяж та одяг, які приховають всі її недоліки та підкреслять переваги. Втім, поза сценою, в звичайному житті співачка надає перевагу простому та зручному одягу і зовсім не фарбується. Іноді співачка публікує в своїх соціальних Мережах фото зі звичайного життя, де можна побачити її без гриму.

Олена Кравець

Як виглядає Олена Кравець без макіяжу

Зірка студії “Квартал 95” неохоче ділиться з прихильниками особистим життям, тож в її соціальних мережах практично немає домашніх знімків. Втім, в Інтернеті все ж можливо знайти фото Олени без макіяжу. Варто відзначити, що 46-річна акторка виглядає набагато молодше свого віку.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.