Хто зі знаменитостей у дитинстві збирав пляшки: Лоліта, Ветліцька, Данилко. Інші дріб’язкові підробітки зірок

Це зараз вони багаті і знамениті й не знають, що краще – придбати нерухомість в Іспанії чи поїхати на відпочинок до Маямі. А дитинство у сучасних зірок не завжди були безхмарним, і щоб купити собі морозиву чи цукерку, доводилося збирати порожні пляшки чи займатися іншими дрібними справами.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва мила посуд у кафе

Екс-віагрянка не соромиться свого скромного дитинства. Коли вона ще носила прізвище Галушка, то підробляла в кав’ярні посудомийкою. Дівчині дуже хотілося допомогти батькам, які виховували чотирьох дівчат і з ніг збивалися, щоб їх одягти й нагодувати.

Лоліта Мілявська

Лоліта Мілявська підбирала недопалки на вулиці

Вряди-годи співачка пригадує, як у далеких дитячих роках була змушена підбирати бички на вулиці. А ще збирала склотару і здавала її в спеціальному пункті, щоб придбати дещо з дівочих дрібничок.

Наталя Вєтліцька

Наталя Вєтліцька вкрала у магазині аджику

Суперблондинка не завжди гасала по сцені. Були часи, коли ставало настільки сутужно й голодно, що не соромилася збирати порожні пляшки з-під пива, здавати їх й отримувати якісь копійки. Виручених коштів вистачало на буханець хліба, трикутний пакет молока і трішки сосисок. Так і перебивалася.

На полиці магазину одного разу помітила аджику за 55 копійок. У Наталі грошей більше не залишилося, тому вона сховала слоїк із приправою під одяг і винесла з магазину. Це була її перша й остання крадіжка в житті.

Анна Нетребко

Анна Нетребко мила підлогу в театрі

Нині оперна діва може дозволити собі придбати найдорожчу концертну сукню. А в студентські роки консераторці доводилося мити підлогу в Маріїнському театрі, щоб було за що придбати хліба й молока.

Андрій Данилко

Андрій Данилко збирав пляшки і щедрував

Що таке безгрошів’я, полтавцю розповідати не потрібно. Він прекрасно пам’ятає свої дитячі роки. Звісно, без збирання пляшок не обійшлося і цього разу. А ще Андрійко з нетерпінням чекав на новорічно-різдвяні свята, щоб відправитися щедрувати. Вони з Тетянкою Гавриленко ходили по квартирах і співали в надії отримати за це 20 копійок. Іноді їм давали цукерки, і це надзвичайно не подобалося дітям, адже мріяли заробити гроші.

Популярне

Схожі статті

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.