Ігор Скляр відбив дружину у кращого друга Андрія Краска: чи зазнав щастя на нещасті товариша

Студентської пори Ігор Скляр з Андрієм Краском разом винаймали житло. Якби ж то Андрій міг знати, чим завершиться подібне співжиття з товаришем…

На той час Краско був одружений з Наталею Акимовою. Вони жили втрьох немов одна родина. Та в якийсь момент Ігор відчув потяг до дружини товариша. Найстрашніше, що і молодичка відповіла симпатією до Ігоря. Тому вирішили не обманювати Краска, а в усьому йому зізнатися.

Замолоду Ігор Скляр і Андрій Краско були найкращими друзями

Наталка сама подала на розлучення. А Андрій був настільки ошелешений подвійною зрадою, що втрапив до психлікарні з нервовим зривом. Потім зійшовся з Міріам Александрович, яка народила йому синочка Яна. Та вона не була схожа на Наталку. Так само не знайшов щастя з Маргаритою Звонарьовою, хоча і в цих відносинах на світ з’явився хлопчик Кирил. Так і не заспокоївся, допоки не помер у 2006 році від серцевого нападу.

Ігор Скляр з Наталею Акимовою вже понад 40 років разом

А Наталя з Ігорем не зважали на розбите серце Краска, будуючи власні відносини. Десять років прожили в цивільному шлюбі, а побралися лише коли жінка завагітніла. Мешкати стали під Пітером у Павловську. У пари народився син Василько. Коли хлопчик виріс, спочатку вивчав філософію. Та згодом закінчив ще й театральний виш. Але знявся лише в декількох епізодах. Йому не поталанило з ролями, як батьку.

Так виглядав Ігор Скляр у молодості, коли упадав за дружиною свого друга

Шлюб Скляра всі вважали ідеальним, допоки Ігор сам не зіпсував собі репутацію гарного сім’янина. На фестивалі “Сузір’я” в 2009 році знаменитість раптово підсів за столик до Оксани Сташенко. Колеги розмовляли, потім почали цілуватися, а згодом непомітно зникли з зали. Світлини з поцілунками втрапили у пресу. Всі гадали, що після такого скандалу станеться розлучення, але Наталя, здається, жовтою пресою не цікавиться, і все минулося.

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.