Скандальний Григорій Лепс показав зворушливе фото маленького сина

Співак Григорій Лепс поділився зі своїми підписниками рідкісним знімком наймолодшого сина. Таким чином артист зворушливо привітав хлопчика з 10-річчям.

Григорій Лепс, без сумнівів, — один з найталановитіших вокалістів сучасності. Співак прекрасно володіє своїм неповторним голосом і надає перевагу живим виступам, ніж різним фонограмам.

Але при цьому, він легко може завоювати титул одного з найскандальніших артистів. У пресі регулярно з’являються повідомлення про сварки і конфлікти Лепса не тільки з колегами і співробітниками, але і навіть з шанувальниками на власних же концертах.

Складно уявити, яким є ексцентричний співак у житті. Але насправді Григорій вельми люблячий чоловік і батько.

Григорий Лепс с женой Светланой и детьми
Григорій Лепс з дружиною Анною і дітьми

Лепс майже 20 років перебуває в успішному шлюбі. Його обраницею стала балерина Анна Шапликова, яка працювала в балеті у Лайми Вайкуле. Це друга дружина співака, від першого шлюбу у нього є доросла дочка.

Разом з Анною у артиста народилося троє дітей — дві дочки і молодший син Ваня.

У травні хлопчик відсвяткував свій перший маленький ювілей — 10 років. Його зірковий батько зворушливо привітав сина на своїй сторінці в Instagram.

“Синку, з твоїм маленьким ювілеєм! Бажаю тобі гарного настрою, міцного здоров’я, щастя і успіхів в навчанні. Рости сміливим, впевненим і розважливим чоловіком, добрим і справедливим”, — побажав Лепс.

Іван став четвертою дитиною Григорія і єдиним його сином. Він народився, коли артисту було 47 років.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.