Костянтин Богомолов, Сергій Жигунов, Юрій Нікітін повернулися до дружин після зради: двічі в одну річку

Заходити в одну й ту ж річку двічі вважається неможливим, оскільки вода вже давно перетекла в інше місце. Але деякі знамениті чоловіки не цураються повернутися до колишніх жінок. І тим діватися нікуди – вибачають зраду і вдруге встають на весільний рушник із благовірними.

Костянтин Богомолов

До зустрічі з Ксюшею Собчак режисер мав гарну дружину Дар’ю Мороз. Невістку й онуку Анечку обожнювали батьки Костянтина. Та неначе фурія, світська левиця ввірвалася у життя зіркової родини і все порушила. Заради ведучої Богомолов покинув родину, взяв розлучення з Мороз й одружився з Собчак.

Після розлучення з Собчак Костянтин Богомолов повернувся до Дар’ї Мороз

Ідилія тривала недовго. Оточення почало помічати, що Ксюша все частіше від’їжджає за кордон сама, без чоловіка, а якщо обоє були присутні на світських заходах, то трималися осторонь. Згодом Костянтин таки розлучився з Ксюшею і знову повернувся до Дар’ї.

Сергій Жигунов

За розвитком роману Жигунова з Анастасією Заворотнюк шанувальники слідкували з завмиранням серця. Допоки актори грали в кохання на знімальному майданчику серіалу “Моя прекрасна няня”, й самі не помітили, як закохалися одне в одне. Заради брюнетки Сергій розлучився з дружиною.

Віра Новікова ладна вибачити Сергію Жигунову й побратися втретє

Та вже за рік попросився назад до Віри Новікової. Жінка вибачила зраду, вони розписалися і почали життя з нового аркушу. Та ненадовго, бо артист знову закохався в брюнетку. Новою пасією, заради якої він покинув дружину вдруге, стала журналістка Вікторія Ворожбит. Жигунов знову розлучився з Вірою й одружився з іншою, але Новікова сподівається, що затьмарення минеться, і блудний чоловік повернеться до неї втретє.

Юрій Нікітін

Щось подібне сталося й у житті українського продюсера. Нікітін зіграв два весілля і обидва з однією жінкою Ольгою Горбачовою. Першого разу вони побралися 2007 року. Невдовзі родина поповнилася донечкою Поліною. За два роки Юрій із Олею розлучилися.

Юрій Нікітін зіграв два весілля з Олею Горбачовою

Але в 2011-му кохання запалало з новою силою. Вони знову зійшлися й у 2014-му народили другу доньку Серафиму. Коли меншій доньці було 2 роки, пара одружилася вдруге. Причому спеціально підігнали дату під перший шлюб, щоб відзначати річницю обох весіль в один день.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.