“Шикарні зачіски” Марченко, які хвалив Кондратюк, насправді були посміховиськом: ТОП-5 недолугих зачісок-гнізд

Відома українська телеведуча Оксана Марченко багато років була зіркою шоу "Х-Фактор" та "Україна має талант". Її зовнішністю займалися стилісти, які не завжди справлялися зі своєю роботою.

Оксана Марченко стала працювати на телеканалі СТБ в 2009 році у проекті “Україна має талант”. В наступному році вона стала ведучою масштабного співочого шоу “Х-Фактор”, а на телебачення потрапила в студентські роки, перемігши в конкурсі непрофесійних телеведучих.

Продюсер Ігор Кондратюк в одному зі своїх інтерв’ю розповідав, що Марченко пробилася на блакитні екрани без зв’язків, а на “Україна має талант” та “Х-Фактор” вона потрапила без впливу чоловіка-олігарха Віктора Медведчука. Як сказав Кондратюк, на той момент вона вже самостійно заробила собі ім’я, тому її і запросили в проекти СТБ:

Вона була симпатичною, її любив екран

, – ділився Ігор Кондратюк.

Коли вони з Оксаною Марченко співпрацювали, їм навіть приписували романтичні відносини, зокрема через компліменти, які Кондратюк робив телеведучій. Стилісти добре постаралися над образами Оксани, але були і промахи в їх роботі.

ТОП-5 недолугих зачісок-гнізд на голові Оксани Марченко

На п’ятому місці знаходиться зачіска-хімічна завивка, з якою дружина Віктора Медведчука виходила на сцену “Х-Фактора”. Ця укладка надто старить телеведучу.

Невдалі зачіски Оксани Марченко
Невдалі зачіски Оксани Марченко

Четверте місце в нашому рейтингу займає зачіска-хвіст з величезним об’ємом зверху. Насправді нагадує гніздо.

Невдалі зачіски Оксани Марченко
Невдалі зачіски Оксани Марченко

Третя в ТОПі недолугих зачісок Оксани Марченко — зачіска з діадемою і начісом на маківці.

Невдалі зачіски Оксани Марченко
Невдалі зачіски Оксани Марченко

На другому місці опинився образ з об’ємним чубчиком і волоссям назад.

Невдалі зачіски Оксани Марченко
Невдалі зачіски Оксани Марченко

Почесне перше місце в рейтингу займає зачіска-гніздо з “Україна має талант”. Оксана Марченко просто сховала своє розкішне довге волосся і зробила невдалу укладку з мокрим ефектом.

Невдалі зачіски Оксани Марченко
Невдалі зачіски Оксани Марченко

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.