Соковиті губи Тіни Кароль, в які закохався Дан Балан, насправді були збільшені: фото до і після

Українську співачку Тіну Кароль публіка любить не лише за її сильний голос та пісні, а й за яскраву зовнішність. Наскільки врода Тіни є натуральною, читайте далі в матеріалі.

Тіну Кароль тричі визнавали найкрасивішою жінкою України по версії журналу VIVA. Співачка дійсно від природи має дуже миловидні риси обличчя і вміє вдало підкреслити свої переваги макіяжем та одягом. Варто додати, що на відміну від багатьох зірок шоу-бізнесу Тіна Кароль не робила пластичні операції і не вдосконалювала свою зовнішність у косметолога. Чи майже не вдосконалювала?

Останнім часом в Мережі поговорюють, що Тіна Кароль збільшила губи. Зміни у зовнішності співачки публіка помітила на нових фото Кароль. Так, нещодавно артистка опублікувала селфі, де показала своє обличчя крупним планом.

Тіну Кароль запідозрили в пластиці
Тіну Кароль запідозрили у пластиці

Фоловери відразу почали обговорювати губи співачки.

Ось, що пишуть користувачі Мережі:

  • “Губені хороші підкачала”;
  • “Подивіться на губи зараз і на початку кар’єри. Помітно змінились”;
  • “На губах є природні зморшки, тож вони натуральні”.

Варто відзначити, що раніше губи Тіни Кароль дійсно здавалися менш об’ємними ніж зараз. В чому ж секрет співачки?

 Як змінювались губи Тіни Кароль за роки на сцені
Як змінювались губи Тіни Кароль за роки на сцені

По-перше останнім часом Тіна Кароль помітно схудла, схудло і її обличчя, тож зараз її очі, вилиці та губи виглядають більш виразними.

Крім того, пишні губи Тіни Кароль – це просто диво макіяжу. Співачка так фарбує губи, що вони здаються дещо більшими ніж є насправді. Якщо придивитися на фото, то помітно, що співачка малюючи губи олівцем, трохи виходить за їхній контур. Блиск на губах також додає об’єму.

Тіна Кароль не користувалася послугами пластичного хірурга, принаймні поки що. Для того, щоб мати привабливий вигляд співачка щодня займається спортом, слідкує за своїм харчуванням, а також не економить на доглядовій косметиці.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.