Ольга Сумська показала обличчя дружини Арсена Мірзояна крупним планом: Тоня Матвієнко за кордоном змінилася

Відома українська актриса Ольга Сумська зустрілася на відпочинку в Яремче з дружиною Арсена Мірзояна, співачкою Тонею Матвієнко. Зірки зробили спільне фото крупним планом.

Цього року зимові канікули для українців та українських зірок не такі, якими були раніше, тому що в країні вже майже рік йде повномасштабна війна. Але навіть в такі складні часи люди знаходять привід зібратися разом. Знаменитості дали вже безліч благодійних концертів, на яких збиралися кошти для армії, біженців, переселенців і всіх, кому потрібна допомога. Також відомі артисти виступають для захисників із ЗСУ, щоб підняти їх бойовий дух.

На різдвяні свята в Яремче зібралися Ольга Сумська, її чоловік Віталій Борисюк, Ніна Митрофанівна Матвієнко, Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко. Всі вони прийняли участь в благодійному концерті для ЗСУ.

Ольга Сумська показала обличчя дружини Арсена Мірзояна крупним планом
Ольга Сумська показала обличчя дружини Арсена Мірзояна крупним планом

В своєму Інстаграм-блозі Ольгу Сумська поділилася селфі з Тонею Матвієнко, яка нещодавно повернулася в Україну з Великобританії, куди поїхала з молодшою дочкою через війну. На знімку зірки постали з посмішками і нарядні. Актриса у чорній сукні з золотою вишивкою, червоними бусами в яскравим макіяжем, а співачка також в сукні, але у більш стриманому образі з зачіскою-гулькою і майже без косметики, підкресливши свою природню красу.

Ольга Сумська показала обличчя дружини Арсена Мірзояна крупним планом
Ольга Сумська показала обличчя дружини Арсена Мірзояна крупним планом

В інтерв’ю Тоня Матвієнко не раз казала, що дуже хоче скоріше повернутися до життя в Україні і за кордоном сумує за домом, тому зараз видно, що вона аж світиться від щастя, знаходячись на рідній землі. Тепер в 41 рік дружина Арсена Мірзояна виглядає набагато молодше свого віку. А Ольга Сумська вирішила не їхати з Києва, тому що її чоловік Віталій Борисюк підлягає по віку мобілізації і його не випустили б, а без коханого актриса та їх донька Ганна нікуди не хочуть.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.