В модному береті, розкішній шубі і на шпильках: екс-суддя “МастерШеф” Тетяна Литвинова одягла тренд 2023 року

Екс-суддя популярного кулінарного проекту "МастерШеф" Тетяна Литвинова показала прихильникам модний зимовий образ, який відрізняється особливою жіночністю і стилем.

Тетяна Литвинова прославилася на телебаченні як суддя кулінарного шоу “МастерШеф” та експертка програм “Все буде добре” і “Все буде смачно”. Після того як вона завершила свою телевізійну кар’єру, за її життям шанувальники слідкують в Інстаграм-блозі.

Для своїх численних підписників Тетяна випускає цікаві відео рецепти, а також ділиться особистими роздумами про життя. На цей раз Литвинова піддалася ностальгії та виклала серію фотографій річної давності, на яких постала в дуже елегантному жіночному образі.

Тетяна Литвинова покрутилася біля ялинки в розкішній шубі та з беретом на голові
Тетяна Литвинова покрутилася біля ялинки в розкішній шубі та з беретом на голові

Екс-суддя “МастерШеф” одягла довгу чорну шубу з рукавами-дзвониками, рукавички, сірий берет, взула чоботи на шпильках і доповнила стильний лук сумочкою-клатчем. Зірка позувала поруч з нарядною ялинкою.

Так буде не завжди… Рівно рік по тому, я на цих фото така, якою вже не буду ніколи… В цей час, барви війни літали повітрям, але ще майже ніхто не вірив… Змінилось все… Змінюється кожної миті. Ми вже ніколи не будемо такими як до війни. Але й так, буде завжди! Вірю безмежно в мою країну! Дякую безмежно всім хто боронить нашу землю від знищення

, – написала Тетяна Литвинова.

Користувачі Мережі написали для зірки багато компліментів під знімками:

  • “Ми всі змінилися! Але ви красуня, чарівна!”;
  • “Танюша, ви така симпатична жінка”;
  • “Красунька!!”.

Нагадаємо, для Тетяни Литвинової останні два роки були непростими. В 2021 році вона розлучилася зі своїм чоловіком, бізнесменом Ярославом Трухановим після 9 років у шлюбі. Це було її друге офіційне заміжжя. А 2022 став дуже важким абсолютно для всіх українців, як і для кулінарної експертки.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.