Зірка “Величного століття” Мер’єм Узерлі показала доньок: як виглядають справжні діти Хюррем Султан

38-річна турецько-німецька акторка Мер'єм Узерлі зачарувала публіку світлинами з доньками. Шанувальники сперечаються, на кого більше схожі діти зірки "Величного століття".

Мер’єм Узерлі – відома турецько-німецька акторка, яка стала популярною на весь світ після ролі Хюррем Султан в серіалі “Величне століття”. І хоча серіал вже давно вийшов на телеекрани, телеглядачі все ще активно спостерігають за життям рудоволосої красуні.

Мер’єм Узерлі із тих знаменитостей, які не люблять виставляти своє особисте життя на публіку. Втім нещодавно акторка в своєму Інстаграм-блозі вперше за довгий час показала своїх доньок на фото.

Знімки були зроблені на дні народження молодшої доньки акторки. Дівчинці виповнилось 2 роки, її звати Лілі Кої. На знімку також позувала і старша донька Лара, якій зараз 8 років. У кадр також потрапили батьки Узерлі – Хуссейн і Урсула.

 Зірка Величного століття Мер'єм Узерлі показала доньок
Зірка Величного століття Мер’єм Узерлі показала доньок

Прихильники Мер’єм Узерлі відразу взялись коментувати фото.

Ось, що написали користувачі Мережі:

  • “З днем ​​народження, маленька принцеса. Яка ти щаслива, адже тебе оточують люблячі мама, сестричка, бабуся, дідусь, тітка. Вони подарують тобі чудове дитинство, а ти їм дивовижні моменти”;
  • “Дуже гарні фото, а мама просто красуня”;
  • “З днем народження, Лілі. Рости щасливою”;
  • “Вітаємо маленьку принцесу”;
  • “Лілі копія мами”.

Нагадаємо, офіційно Мер’єм Узерлі не одружена, а батька своєї молодшої доньки вона приховує. Відомо лише те, що чоловік американець. Ще 2 роки назад акторка говорила, що збирається за цього чоловіка заміж, втім цього так і не трапилось. Наразі невідомо, чи підтримує Мер’єм стосунки з батьком своєї доньки.

З батьком своєї старшої доньки Мер’єм Узерлі теж не була одружена і розійшлася, будучи на 5-му місяці вагітності.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.