Ірина Горова показала Потапу свої ніжки в оливкових лосинах: Насті Каменських до такої стрункості далеко

Відома українська продюсерка і колишня дружина репера Потапа похвалилася розкішними стрункими ногами під час занять спортом. Зірка обрала стильні лосини оливкового кольору.

45-річна екс-дружина Потапа Ірина Горова показує своїм дітям і молоді приклад, як треба дбати про себе. В своєму Інстаграм-блозі зірка розповіла, яке місце в її насиченому житті займає спорт.

Горова виставила знімки зроблені під час тренувань, для яких обрала молодіжний спортивний образ. Оливкові лосини, помаранчевий топ і жовту майку. На голові продюсерка зробила хвіст і займалася на килимку для йоги.

Ірина Горова показала Потапу свої ніжки в оливкових лосинах
Ірина Горова показала Потапу свої ніжки в оливкових лосинах

Скажу чесно, я з тих людей, яким під час свят або відпустки потрібно відпустити все та перезавантажитися на повну. 90% року я знаходжусь в такому гіпертонусі та дисципліні, що без зазріння совісті дозволяю собі під час відпочинку нічого не робити. І мені так подобається той момент, коли ти вже настільки наситився неробством, що прям тягне підкорювати нові вершини. А ви займаєтесь спортом під час відпустки?

– написала Ірина.

В коментарях відмітилася дочка Ірини Наталя, яка відзначила, яка її мама мотиваторка. Інші підписники поділилися своїми відповідями на питання Горової:

  • “Я завжди кладу у валізу одяг для спорту, але ще ні разу їм не скористалася на відпочинку”;
  • “Так, бо активним від природи людям сидіти і нічого не робити неможливо”;
  • “Відпочинок на те і відпочинок, щоб відпочивати”;
  • “В шоці від цієї дівчини. Жінкою якось не дуже хочеться називати. Гарна, дуже розумну. Піду шукати свій каремат”;
  • “Крута мотивація”.

Нагадаємо, з сім’ї з Іриною Горовою Потапа увела Настя Каменських, яка в 2019 році вийшла заміж за репера. Роман між співаками виник давно, але вони його довго приховували. Не зразу стало відомо також про розлучення Потапа та Горової. Подружжя 5 років не жили разом до того, як заявила, що вони вже не пара.

Екс-дружина Потапа Ірина Горова народила двох дітей і стала тещею
Екс-дружина Потапа Ірина Горова переплюнула Каменських

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.