Що відомо про колишню дружину Юрія Горбунова, яку затьмарила Катя Осадча: жінка у віці з танцювальним минулим

Відомий український актор, шоумен і телеведучий Юрій Горбунов останні 6 років живе у щасливому шлюбі з зіркою "Світського життя" Катею Осадчою. Мало хто знає, але раніше чоловік був 20 років одруженим з іншою жінкою.

Перша дружина Юрія Горбунова не має нічого спільного з його нинішньою дружиною. Вони різні по віку, мають кардинально різну зовнішність та рід заняття.

Зі своєю першою дружиною Юрій Горбунов познайомився відразу після закінчення університету. Тоді молодий чоловік прийшов працювати в івано-франківський театр і одразу запримітив танцівницю на ім’я Людмила. Жінка була старша за нього на 10 років, мала чоловіка та маленьку доньку. Втім, це не зупинило Юрія і він почав залицятися до Людмили. Як не дивно, доросла жінка закохалася у молодого актора і навіть заради нього покинула свого чоловіка. Юрій і Людмила досить швидко одружилися. На момент взяття шлюбу Горбунову було 25 років, а його нареченій – 35.

Как выглядит первая жена Горбунова
Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова

Після одруження молодята поїхали з Івано-Франківська до Києва, адже Горбунов прагнув “підкорити столицю”, що йому і вдалось. А ось Людмила назавжди покинула танці і стала звичайною домогосподаркою.

Цікаво, що спільних дітей за 20 років шлюбу у них так і не з’явилося. Втім, Юрій виховував доньку Людмили від першого шлюбу, як власну. Відомо, що дівчина вже доросла та має власних дітей.

Первая жена Юрия Горбунова
Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова

Незважаючи на те, що Горбунов зі своєю дружино прожив у шлюбі аж 20 років, публіка про неї майже нічого не знає. Справа в тому, що Людмила завжди уникала публічності, не з’являлася зі своїм чоловіком на світських заходах та не давала інтерв’ю.

Юрій і Людмила розлучилися у 2015 році після 20 років шлюбу. Причиною розлучення стала інша жінка, а саме Катя Осадча, яка є нинішньою дружиною акторка. Саме у 2015 році між Горбуновим і Осадчою зав’язався роман, який вони дуже ретельно приховували. Це і не дивно, адже Осадча не хотіла носити статус розлучниці.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.