Зухвале міні зі шлейфом і елегантне в підлогу: всі весільні плаття дружини Арсена Мірзояна Тоні Матвієнко

Зіркове подружжя Антоніна Матвієнко і Арсен Мірзоян одружилися 15 червня 2017 року. Втім, тоді співачка одягла весільну сукню не в перший раз.

Історія кохання Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна покрита таємницями та плітками. Все почалося з вокального проєкту “Голос країни”, де у 2011 році Тоня і Арсен брали участь. На той момент чоловік був одружений і виховував двох дітей.

Після закінчення “Голосу” Мірзоян і Матвієнко багато гастролювали разом, як учасники проєкту. Тоді між ними і зав’язався роман. У статусі коханки Тоня Матвієнко проходила близько двох років. Лише у 2013 році Арсен наважився розлучитися зі своєю першою дружиною. За словами співака, він залишив колишній дружині все спільно нажите майно і щомісяця сплачує кругленьку суму аліментів на дітей.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає її дочка від Арсена Мірзояна
Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян

Одружилися Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко влітку 2017 року. Вони організували гучне весілля на березі Дніпра, а наречена одягла неймовірну білу сукню.

Весільну сукню Матвієнко публіка ще довго обговорювала, адже вона дійсно була розкішною.

Так, Тоня обрала мереживну сукню білого кольору з глибоким декольте. Це була сукня трансформер: сама сукня облягаюча, але до неї кріпиться пишна спідниця, яку можна зняти в будь-який момент.

Як виглядала весільна сукня Тоні Матвієнко
Як виглядала весільна сукня Тоні Матвієнко

Довершила образ нареченої Матвієнко довгою фатою до підлоги. В цілому образ вийшов дуже ніжним і романтичним.

Втім, це не перша весільна сукня, яку одягала Тоня Матвієнко.

Нещодавно в Мережі з’явився рідкисний знімок співачки з проєкту “Голос країни”, де вона колись брала участь.

На знімку зафіксований один із виступів Тоні, де вона вийшла на сцену у весільній сукні. Для виступу артистка обрала дещо кумеду сукню, яка спереді коротка, а ззаді довга.

Як виглядала весільна сукня Тоні Матвієнко на проєкті Голос країни
Як виглядала весільна сукня Тоні Матвієнко на проєкті Голос країни

Популярне

Схожі статті

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.