“Шикарні сукні” Тіни Кароль, які хвалив Дан Балан, насправді були смішними і рогатими: ТОП-5 недолугих нарядів

Навіть імениті та талановиті дизайнери не завжди можуть впоратись з завданням створити стильні та вдалі образи. Розповідаємо про наряди відомої української співачки, які вражають недоречністю

Одна з найвідоміших українських співачок має відмінну фізичну форму, а її грація та поведінка не припиняють захоплювати шанувальників. Тіна Кароль – уособлення сильної та вольової жінки, яка надихає своїм прикладом попри все продовжувати рухатись далі. Знаменитість будує успішну кар’єру, а в її наряди не втомлюються закохуватись навколишні.

Втім, увагу колег і шанувальників Тіна Кароль привертає не лише симпатичними образами, а й щирим і відкритим серцем. Так, наприклад, дуже довго фанати підозрювали, що між нею та відомим співаком Даном Баланом є щось більше, ніж просто робочі стосунки. Парочка познайомилась на зніманні телепроєкту “Голос країни”, де їхні стосунки почали стрімко розвиватись.

Запальний музикант не втомлювався робити українській співачці компліменти, а також проявляти знаки уваги до неї. Одним із проявів симпатії були вихваляння Даном Баланом образів Тіни Кароль, а також захоплені погляди музиканта на свою колегу. Шанувальники були більше ніж впевнені, що насправді між Баланом і Кароль колись промайнула іскра. Проте, не всі сукні, якими так захоплювався Дан, пасували Тіні. ТОП найбільш недоречних суконь української співачки.

Дивні сукні Тіни Кароль

Тіна Кароль у сталевій сукні
Тіна Кароль у сталевій сукні

6 років тому в Парижі відбулась презентація фотокниги відомого французького фотографа. Тіна Кароль вирішила відвідати цю подію у сірій сукні від італійського бренду Emilio Pucci, яка коштувала близько 5 тисяч доларів.

Сукня в стилі нічної сорочки
Сукня в стилі нічної сорочки

Деякий час у тренді було вбрання так званого “білизняного стилю”. Тіна Кароль була справжньою прихильницею цієї моди, проте не завжди зірці вдавалось відшукати одяг, який ідеально б їй пасував.

Сукня з китицями та вирізами
Сукня з китицями та вирізами

Цей образ Тіни Кароль є безперечно цікавим і незвичайним з дизайнерської точки зору, проте на співачці сукня виглядає дещо дивно. Корсет образу вдало підкреслює фігуру зірки, проте спідниця виглядає так, ніби вона була пошита не для цієї сукні. Коштувала сукня від Kristian Aadnevik майже 13 тисяч доларів.

Літня свіжість і легкість
Літня свіжість і легкість

Симпатична шовкова сукня біло-синього кольору стовідсотково стала порятунком для Тіни Кароль у спекотний день. Проте, загалом крій образу виглядає, як мішок і створює враження, що співачка намагається приховати живіт.

Вагітна сукня
Вагітна сукня

Після виступу Тіни Кароль у цьому вбранні ледве не всі шанувальники запідозрили, що артистка приховує вагітність. Невдалий круглий принт прямо на животі створив візуальний ефект круглого животика.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.