Фаворитка Святослава Вакарчука Христина Соловій показала свою маму: так могла б виглядати теща співака (ФОТО)

Відома українська співачка показала, як виглядає її мама. Схоже, що жінка знайшла секрет вічної молодості, адже за багато років вона майже не змінилась

Христина Соловій – молода зірка українського шоубізнесу. З самого дитинства майбутня знаменитість зростала у творчій атмосфері, а родина музикантів зуміла прищепити маленькій Христині непереборну любов до всього, що пов’язано з мелодією. Шанувальників Соловій підкорила своїм неймовірно витонченим і майже казковим голосом. Прізвище зірки ідеально описує її вокальні здібності.

2013 року співачка вирушила підкорювати телепроєкт “Голос країни”, який лише підбурив її бажання творити нові композиції. На телешоу дівчина стала фавориткою Святослава Вакарчука, який дуже швидко побачив потенціал у молодій артистці. Тоді зірковому дуету часто приписували роман, проте насправді між Вакарчуком і Соловій були виключно наставницькі стосунки.

Христина Соловій продовжує активно займатись творчістю після Голосу країни
Христина Соловій продовжує активно займатись творчістю після Голосу країни

Після завершення телепроєкту “Голос країни” зірка не припинила займатись творчістю, адже шоу лише більше надихнуло Христину Соловій та дало їй чимало ідей для власної діяльності. Так, наразі зірка активно займається кар’єрою, а нещодавно показала людину, яка стала однією з тих, хто прищепив їй любов до музики.

Фото Соловій з мамою

На особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Інстаграм з’явились кадри, на яких вона позує разом зі своєю мамою Олександрою Соловій. Зіркова мати також пов’язала своє життя з музикою – вона працює викладачкою хорового співу. Ба більш, саме завдяки своїй музичній діяльності Олександра Соловій познайомилась з чоловіком, який працював, як і вона, хоровим диригентом у Львівській музичній академії ім. Лисенка.

Українська співачка Христина Соловій показала свою маму Олександру
Українська співачка Христина Соловій показала свою маму Олександру

Цьогоріч Христині Соловій виповниться 30 років. Якщо подивитись на фотографії її мами з маленькою донькою на руках, то важко заперечувати той факт, що за три десятки років жінка майже не змінилась зовнішньо. Яскравий погляд Олександри Соловій та її щирість залишилась не змінилась ніякими життєвими випробуваннями.

Мама Христини Соловій з маленькою донькою на руках у молодості
Мама Христини Соловій з маленькою донькою на руках у молодості

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.