Тіна Кароль, Настя Каменських і Ані Лорак показали, як стильно носити хустку і не виглядати бабцею (ФОТО)

Хоча багатьом може здаватись, що носити хустку на голові – означає виглядати старшою за свій вік, українські зірки доводять зворотне. Знаменитості показали, як носити головний тренд 2023 року

Хустка – це не лише спосіб захистити голову від холоду, а ще й стильний елемент гардероба, який дозволяє додати розмаїття повсякденним образам. Не слід вважати, що хустка на голові може зробити старим або ж додати небажаного віку. Правильно підібраний аксесуар навпаки дозволить підкреслити переваги зовнішності та зробити акцент на природній красі.

Особливою популярністю у світі моди користуються шовкові хустки, проте для стильної комбінації можна обирати аксесуар з будь-якої іншої тканини. Головними натхненниками для носіння хусток стали такі відомі будинки моди, як Versace, Dior та інші. Показуємо на прикладі зірок, як правильно комбінувати головний убір з іншими елементами одягу та не здаватись бабусею.

Маша Єфросиніна

Відому українську телеведучу з легкістю можна назвати шаленою прихильницею хусток на голові. Так, знаменитість полюбляє експериментувати з їхніми кольорами, фактурами та розмірами. Непоганий спосіб носіння хустки – це одягати її як так звану основу під головний убір. Для цього потрібно обирати тонку шовкову хустку, а наверх одягати капелюх з прямими полями.

Маша Єфросиніна показала, як правильно носити хустку на голові
Маша Єфросиніна показала, як правильно носити хустку на голові

Проте, українська ведуча носить хустку не лише як аксесуар. Взимку зірка полюбляє одягати елементи гардероба з тепліших тканин, що не лише додає загальному образу безперечного стилю, а й захищає голову від морозів.

Українська ведуча Маша Єфросиніна в теплій хустинці
Українська ведуча Маша Єфросиніна в теплій хустинці

Настя Каменських

В одному зі своїх кліпів знаменита українська співачка вирішила постати в образі Дівчини з перловою сережкою нідерландського художника Яна Вермера. Каменських вийшла аномально схожою на головну героїню картини, а хустка на її голові лише робила акцент на красивих темних очах знаменитості.

Настя Каменських в образі Дівчини з перловою сережкою
Настя Каменських в образі Дівчини з перловою сережкою

Ані Лорак

Співачку важко назвати щасливою фанаткою хусток на голові, втім час від часу зірка також тішить шанувальників стильними образами. Так, наприклад, на цій фотографії Ані Лорак скомбінувала сіру хустку з чорним шкіряним плащем. Виглядало ефектно!

Ані Лорак у хустці
Ані Лорак у хустці

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.