Табаков, Віторган і Краско довели, що життя після 70 тільки починається: завели дітей у віці дідусів

Деякі чоловіки, закохавшись, воліють обов'язково мати дітей від обраниці. І неважливо, що самі вже дійшли віку дідусів. З радістю повертають молодість, взявши на руки маленький живий згорточок.

Емануїл Віторган

Після смерті другої дружини Алли Балтер до життя актора повернула Ірина Млодик. Жінка згасла від раку, а Віторгану здалося, що все закінчилося. Та на репетиції в театрі він побачив Ірину, яка була молодша на 23 роки, і все довкола заграло новими фарбами.

Емануїл Віторган отримав донечок у 78 і 79 років

Через 3 роки вдівства Емануїл зробив пропозицію, і Млодик відповіла згодою. Коли актору було 78 років на світ з’явилася донечка. Ірині минуло 55 років, і багато хто казав, що маля народила сурогатна матір. Та і цього віковим закоханим виявилося замало, і за рік у них народилася ще одна дівчинка.

Іван Краско

Здається, що актору немає старості. А все через молодих дружин і дітей. Краску нині йде 93-рік, і днями він утрапив до лікарні з серцевими проблемами. Перша донька Галя народилася, коли чоловіку був 21 рік. У другому шлюбі з’явилося ще двоє дітей. Сина Андрія всі пам’ятають по фільму “Ліквідація”, який став останнім у його житті.

Іван Краско після 70 став батьком двох синів, а після 90 – донечки

Між тим Іван не збирався відмовлятися від особистого життя. У 71 рік він побрався з 21-річною Наталею Вяль, з якою прожив 10 років і нажив двох синів. А після розлучення 85-річний донжуан одружився з 25-річною студенткою Наталею Шевель. Цей шлюб був найкоротшим в його житті – тривав 3 роки. А у 90 років Іван Іванович заявив, що став батьком ушосте. Донечку Даринку йому начебто народила Юлія Кічемасова, скориставшись замороженим матеріалом чоловіка.

Олег Табаков

Знаменитий актор і театральний діяч залишив по собі не лише найприбутковіший театр “Табакерка”, але й четверо дітей. У першому шлюбі, як годиться, народилися Антон і Олександра. Зі студенткою Мариною Зудіною Олег Павлович крутив шури-мури, ще коли перебував у шлюбі.

Олег Табаков отримав доньку в 71 рік

Та за 10 років розлучився і створив нову сім’ю. Актриса подарувала 60-річному коханому чоловіку сина Павла, а коли Табакову був 71 рік, на світ з’явилася ще й донечка Марійка.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.