Як виглядає перша дружина Матвєєва, яку він покинув заради Боярської: після розлучення сумувала недовго

Максима Матвєєва злі язики весь час розлучають з Лізою Боярською. Проте, пара живе в шлюбі вже понад 10 років. А от із першою дружиною Яною Сексте в актора щось не пішло на лад.

У 2008 році Максим і Яна побралися, а вже за рік взяли розлучення. Розбила сім’ю всім відома красуня Ліза Боярська. Зазвичай перша дружина не любить обговорювати з представниками преси свій невдалий шлюб. А підписники Матвєєва в Інстаграмі, уважно роздивившись світлини обох коханих жінок красеня, дійшли одностайного висновку, що донька Д’Артаньяна набагато красивіша за веснянкувату і простакувату Яну.

Максим Матвєєв із Яною Сексте прожили у шлюбі всього рік.

З усім тим, і Сексте не пасе задніх у кінематографі. Частенько з’являється в фільмах і серіалах. Можливо, головних ролей на рахунку актриси небагато, зате другорядних вдосталь. Навіть із Матвєєвим Яна познайомилася, коли разом грали в одній виставі. Між ними спалахнув бурхливий роман, за яким сталося швидке оформлення стосунків.

Так виглядає перша дружина красунчика Максима Матвєєва

Після розлучення з зірковим чоловіком Сексте недовго плакала в подушку. Майже відразу після розриву двох акторів поповзли чутки, що Яна крутить шури-мури з режисером В. Сеніним. І не дивно, адже довгий час гастролювали по Європі разом в одній трупі.

Та заміж актриса вийшла за три роки після розлучення за іншого. Її обранцем став композитор Дмитро Марін, який організовував музичний супровід вистави в театрі. До цього молодик мешкав у Канаді, а в москву приїхав на запрошення тата-режисера. Коли ж закохався в рижанку Яну, вирішив залишитися в “Табакерці”.

Яна Секте щаслива у другому шлюбі з композитором Дмитром Маріним

Молодята побралися, а за рік у них народилася донечка Аня. З Лізою Боярською Сексте спілкується доволі рівно. Вони разом перебувають у волонтерській організації “Доктор Клоун”, виступаючи перед хворими дітками.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.