Ігор Крутой зробив пропозицію на третьому побаченні, а сам запізнився на весілля: “Кохання виникло відразу”

Зараз Ігор Крутий – відомий композитор, багатий і знаменитий. Але були часи, коли на нього ніхто не звертав уваги, і дівчата обходили десятою дорогою. Дивно, що Ольга роздивилася справжній потенціал свого випадкового знайомого і не пошкодувала.

Коли Ігор Крутой навчався в Кіровоградському музичному училищі, то закохався в однокурсниці й зробив їй пропозицію. Але дівчина була, як зараз називають мажоркою, і бідний сільський хлопець її не зацікавив. Тож Ігор отримав відкоша. Колишня кохана композитора зараз, напевно, лікті кусає через свою тодішню відмову.

Ігор Крутой з першою дружиною Оленою

Одружився Крутой з іншою. Олена мріяла про сите й багате життя, а композитор тоді робив лише перші кроки в шоубізі, тож не мав великих грошей. Якби молодичка кохала, то могла б трішки потерпіти, та благовірна хотіла отримати все і відразу. Тож вони розсталися.

Хіба ж вона знала, що після того, як Олександр Сєров заспіває пісню Крутого “Мадонна”, його накриє всесоюзна слава?! Тоді Олена відразу згадала про колишнього чоловіка і висловила намір повернутися, та Ігор не вибачив підлості і не схотів починати все спочатку. Навіть спільний син Микола не зупинив чоловіка. Чоловік і досі не має бажання спілкуватися з першою дружиною, вважаючи, що вона ніколи його не кохала.

А з Ольгою все було зовсім по-іншому. Заміжню жінку Крутой побачив на вечірці в друзів і відразу закохався. Вже на третьому побаченні Ігор зробив коханій пропозицію. Звісно, бідний композитор не розраховував, що жінка покине багатого бізнесмена заради нього. Але та раптово відповіла згодою.

Ігор Крутой кохає до сліз другу дружину Ольгу

Вони вже зіграли срібне весілля, разом виховали спільну донечку і доньку Ольги від першого шлюбу. Тепер зі сміхом згадують, як наречений запізнився на власне весілля. Зате компенсував це першим танком молодят під власну композицію “Я люблю тебя до слез”. Цю пісню Ігор, власне, і присвятив другій дружині. А от те, що “Мадонна” є посвятою першій жінці, – неправда, придумана самою Оленою.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.