Вікові зірки Філіп Кіркоров, Лоліта, Лариса Доліна вбралися надто відверто: навіть молодь переплюнули

Зазвичай люди з віком стають більш консервативними і стриманими. Про деяких зірок, щоправда, такого не скажеш. Чим їм більше років, тим більше вони чудять, дивуючи прихильників.

Філіп Кіркоров

Філя наробив шереху, коли з’явився на сцені в прозорому комбінезоні, який щільно облягав дебеле тіло співака. Крізь тонку тканину просвічувалася чорна білизна артиста й усі вигини. Подібний епатаж Кіркоров влаштував у Казахстані.

Філіп Кіркоров пустився берега і навіть жилетка не допомогла

Хтось із присутніх на концерті в Алмати глядачів виклав відео виступу зірки в TikTok, зібравши лише за одну добу 3 мільйони переглядів. Коментарів теж було багацько і більшість із них не лестива. Юзери цікавилися, з якого віку подібне починається, і чи лікується взагалі.

Лоліта

Ця зірка теж полюбляє викликати шквал емоцій у глядачів. Тож ще раніше за Філіпа вбралася в подібний шифоновий наряд. А коли побачила колегу в чомусь подібному, пожартувала, що саме вона позичила “голий” комбез Кіркорову.

Прозорий костюм Лоліти викликав створення чималої кількості мемів

Можливо б, ця прозора річ виглядала й привабливо, якби жінка мала струнку комплекцію. Але з пишними формами Мілявської вийшла якась карикатура, а не краса. Звісно, все було підправлено у Фотошопі, щоб виглядало пристойно. Та люди виклали в мережу не відрихтовані світлини з концерту зірки. І видовище викликало лише огиду, породивши купу мемів.

Лариса Доліна

Не відстає від дивакуватих колег і 67-річна співачка. Доліна вийшла межи люди в такій прозорій сукні, що глядачі побачили спідню білизну зірки у всій красі. Виникли питання і до довжини одягу. Якось не личить бабусі носити такі провокативні речі.

Лариса Доліна вбралася в доволі провокативну сукню

Але Лариса не соромиться ані трішки. Навпаки, похвалилася, що скинула 20 кг, тому й вирішила порадувати фанів результатами. Допоки шоковані шанувальники обговорювали новий імідж зірки, вона похвалилася в Інсті, що зняла ще +1 кг.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.