Брати Софії Ротару підвели рідну сестру: музичної кар’єри не зробили, бізнес на гроші родички завалили

У великій дружній родині Ротарь співали всі – тато і шестеро дітей. На велику сцену вдалося пробитися лише Софії і Ауріці. А решта сестер і братів не досягли великих успіхів у мистецтві.

Найстарша донька бригадира виноградарів Михайла Федоровича Зінаїда втратила зір через хворобу, тому не могла займатися концертною діяльністю. Софія Михайлівна з теплотою згадує, як старша сестра допомагала молодшим дітям робити домашні завдання. Зараз вона мешкає в спеціальному будинку для людей з вадами здоров’я у Кишиневі.

Три сестри Софії Ротару: Ауріка, Зінаїда, Лідія

Лідія замолоду співала в ансамблі “Черемош” у Чернівцях. Втім, згодом відкрила ресторан і зайнялася бізнесом.

Ауріка – найменша в родині. Після закінчення школи поїхала до Чернівців навчатися у музучилищі. Разом із Лідією вони співали дуетом, який користувався шаленою популярністю. Та коли дівчина вийшла заміж, переїхала з чоловіком до Києва і продовжила співочу кар’єру там.

Брат Софії Ротару Анатолій

Ще у Софії Ротару є двоє братів – Анатолій Ротарь та Євгеній Ротарь. Був час, коли вони працювали у Кишинівському ВІА «Оризонт». Хлопці грали на гітарах і співали. Та згодом розчарувалися у музиці й повернулися до рідного села Маршинці.

Брати взялися обробляти 300 га землі. Анатолій сам їздить на тракторі. Іменита сестра хотіла зробити з Толі і Євгена бізнесменів і купила їм пивоварений завод. Гадала, що чоловіки розвиватимуть цю справу і матимуть хороші прибутки. Та діло не вигоріло – Ротарі все завалили.

Софія Ротару з братом Євгеном

Тепер у родині залишилося лише кафе “Софія”. Сама спонсорка побувала в цьому закладі харчування лише один раз. Та й навідується до рідного села дуже рідко – десь раз на рік.

Маршинці розташовані за 30 км від Чернівців і дуже близько до кордону з Молдовою. В рідному домі зірки мешкає молодший Євген з Тетяною. Поряд звели новий ошатний будинок, де поселився Анатолій з родиною.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.