Всі вважали Філіпа Кіркорова болгарином, а він виявився вірменином: звідки взялося кавказьке коріння

Оскільки дитинство Філіпа Кіркорова проминуло в Болгарії, то всі вважали, що його батьки – місцеві, і хлопчик має болгарське коріння. Та насправді все виявилося зовсім не так.

Співак не раз наголошував, що має широку болгарську душу, і всі вірили його словам. Та правда виявилася зовсім іншою. Якщо копнути родовід Філіпа Кіркорова, то з’ясується чимало цікавих деталей.

Філіп Кіркоров з батьками

Філіп і справді народився в болгарському місті Варна. Але його батьки не є корінними болгарами. Бедрос Крикорян познайомився з Вікторією Лихачовою у Сочі. Чоловік виступав, а дівчина прийшла на його концерт. Невдовзі молодята побралися. Деякий час вони мешкали в Болгарії, а потім переїхали до москви.

Філіп Кіркоров – школярик

Бедрос народився у вірменській родині, а прізвище Крикорян надалі змінив на Кіркоров, щоб не виникало зайвих питань. Дід Філіпа завжди наголошував, щоб удома всі розмовляли рідною мовою. Традиція збереглася і під час життя в Болгарії. У Вікторії Марківни в жилах тече єврейська кров і ще трішки домішано циганської.

Філіп Кіркоров із мамою

Філя погано пам’ятає болгарське дитинство, адже в школу пішов у москві, після чого навчався в академії Гнесіних. Ще до зустрічі з Примадонною Кіркоров гримів на весь Радянський Союз. Та Алла Борисівна вирішила змінити образ чоловіка за власними уподобаннями. Подейкують, що фейк про болгарина придумала саме Пугачова, адже росіяни завжди заздрили європейцям і воліли досягти їхнього рівня.

Філіп Кіркоров із дітьми

А про єврейську кров А.Б. порадила молодому чоловіку замовчувати. Мама Філіпа померла зовсім молодою через рак. Кажуть, що перед смертю жінка зустрілася з Аллою Пугачовою і попросила її потурбуватися про сина. Та запевнила, що все буде гаразд. Але, як ми знаємо, не виконала своєї обіцянки, і знайшли собі ще більш молодого чоловіка Максима Галкіна.

У Кіркорова на пам’ять про болгарське життя залишилася нерухомість у сонячній країні. Але вважати Болгарію історичною місциною співак не може, як би йому цього не хотілося.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.