Вампірський погляд і яскраві губи: Маша Єфросиніна, Тіна Кароль і Лобода показали головні тренди макіяжу 2023

Білосніжна шкіра в поєднанні з яскравими очима та губами знову входить у тренди макіяжу. Відомі українські красуні показали, як правильно фарбуватись, щоб не лише відповідати моді, а й підкреслювати свої переваги

Експерти завжди радять обережно та уважно ставитись до питання макіяжу, адже іноді він може зробити лише гірше. Найголовніше в макіяжі – це підкреслити, а не приховати власну вроду. Саме тому пропонуємо ознайомитись з порадами візажистів і закріпити теорію на прикладі макіяжу відомих зірок.

Поради візажистів

Візажисти наголошують, що макіяж – це не просто нанести на обличчя все, що є у вас у косметиці. Важливо сприймати цей процес, як творчий і вміти бачити в собі красу, яку за допомогою інструменту у вигляді косметики можна підкреслити. Якщо мова йде саме про “вампірський” тренд, то не варто наносити занадто багато тональної основи.

Для того, щоб макіяж виглядав натурально й природно, варто наносити абсолютно мінімальну кількість засобів. Крім того, для натуральності нанесеного макіяжу варто дотримуватись правила “два з трьох”. В образі не можуть бути яскравими і губи, і брови, і очі – оберіть лише два акценти.

Макіяж українських зірок

Відома співачка Тіна Кароль від природи має дуже світлу шкіру. Завдяки правильному харчуванню та постійним заняттям спорту обличчя артистки – ніжне, гладке та підтягнуте. Знаменитості не потрібно використовувати світлу основу для того, щоб відповідати “вампірському” тренду.

Тіна Кароль має від природи світлу шкіру
Тіна Кароль має від природи світлу шкіру

Співачка полюбляє червону помаду та акуратно підведені очі, тож загалом Тіна Кароль дотримується всіх правил трендового макіяжу.

Тіна Кароль з трендовим макіяжем
Тіна Кароль з трендовим макіяжем

Оскільки Маша Єфросиніна має темне волосся й карі очі, “вампірський” тренд ніби створений для неї. На тлі білосніжної шкіри красиві очі знаменитості виділяються, а чорне волосся підкреслює витонченість її натури.

Макіяж Маші Єфросиніної
Макіяж Маші Єфросиніної

Загалом знаменитість не є прихильницею занадто яскравих акцентів у макіяжі, проте ведуча завжди вдало та без надлишку підкреслює свою природну красу.

Маша Єфросиніна з трендовим макіяжем
Маша Єфросиніна з трендовим макіяжем

Смілива та красива Світлана Лобода полюбляє підкреслювати макіяжем свої губи. Так, зірка часто “вибілює” шкіру тональними засобами та іноді й дійсно виглядає як дружина Дракули. Втім, такий образ безперечно пасує відомій співачці.

Лобода з трендовим макіяжем
Лобода з трендовим макіяжем

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.