Купа зморшок і обвислі щоки: 47-річна Наталія Могилевська вразила постарілим виглядом (Фото)

47-річна Наталія Могилевська з'явилася у програмі "Як ти" на телеканалі "СТБ" і вразила публіку зовнішнім виглядом. Артистка помітно постаріла за останній час.

Наталія Могилевська – відома співачка та продюсерка, яка сяє на українській сцені вже 25 років. Публіка пам’ятає Наталію ще молодою та квітучою, але час не стоїть на місці. Зараз Могилевській 47 років і вона, як будь-яка жінка у цьому віці вже не виглядає дівчинкою. Звісно, співачці хочеться виглядати молодшою, тож вона намагається приховати вікові зміни за макіяжем, а фото в соціальних мережах ретельно обробляє фотошопом.

Наталія Могилевська заінтригувала шанувальників анонсом майбутньої вистави
Наталія Могилевська омолоджує себе фотошопом

Нещодавно Могилевська з’явилася у телепередачі “Як ти” на телеканалі СТБ. Співачка з’явилася на телебачені вперше за довгий час і вразила публіку своїм реальним виглядом без фотошопу.

47-річна Наталія Могилевська вразила постарілим виглядом
47-річна Наталія Могилевська вразила постарілим виглядом

Співачка помітно постаріла, на її обличчі з’явилося багато зморшок, а шкіра перестала бути пружною. Крім того, Наталія трішки додала у вазі, що теж зіграло не на користь.

Нагадаємо, не так давно Наталія Могилевська зізналася, що має коханого чоловіка. Співачка останні роки була самотньою, хоча раніше мала безліч романів з різними чоловіками. Своє кохання Наталія зустріла після початку повномасштабної війни в Україні. Цей чоловік родом з України, але багато років жив в Америці. Після 24 лютого чоловік повернувся на Батьківщину і почав багато волонтерити, якраз в команді з Могилевською. Так і зародились їхні відносини. Зараз співачка зізнається, що дуже щаслива з новим чоловіком, в ньому вона вбачає того самого, з яким вона побудує сім’ю. Наталія поки що не хоче розголошувати його ім’я та показувати чоловіка на публіку, адже щастя любить тишу. Єдине, що розповіла Могилевська про свого обранця, це те, що він старший за неї і має власний бізнес.

spot_img

Схожі статті

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.